Turkiet

Har precis packat ner det sista och stängt väskan, hade övervikt så fick packa om haha. Så typiskt mig. Iallafall om cirkus 10 timmar lyfter flyget och jag kommer vara utan dator i två veckor. Men det finns wifi på hotellet så ska försöka uppdatera, kommer iallafall uppdatera på instagram @jjjjulialovgren om ni inte följer mig där. Men nu ska jag försöka sova någon timma innan vi åker mot Landvetter och den nya Victoria secret butiken som precis öppnat. Och hoppas på att jag överlever i 40 graders värme, puss hej, kommer sakna er.

rött

Precis varit hos Johannes en stund och pussat på honom för sista gången på över två veckor.. åh:( vi pussades så mycket att jag har jätte torra läppar nu, men det var det värt hihih.
 

röda rosor

 
 
 

puss

Johannes sov hos mig i natt, men jan åkte vid halv nio, nio för han skulle på konfirmations träff. Men nu sitter jag hemma hos Moa och äter glass. Ska stanna här en stund till sen hem och börja packa lite.

Turkiet

 
Vi bokade igår kväll en resa till Turkiet i två veckor. Vi åker på fredag till marmaris, hotell Hotell caprice beach och har all inclusie(haha hur fan stavas det?). Får hoppas att det blir bra, när vi kollade väder prognosen var det 37-40 grader varmt.. Jag kommer dö.. Och har aldrig varit i Turkiet innan så det ska bli roligt med något nytt ställe hehe.

resa

Efter många diskussioner och sånt, så har vi nu avbokat våran spanienresa som vi skulle åkt iväg på på fredag tillsammans med våra kusiner. Men nu sitter vi här hemma och letar efter något nytt som bara våran familj ska åka på. Så åker vi tillsammans nästa år istället och varför det inte blir i år skriver jag inte ut här. Men nu ska vi fortsätta leta så, skriver senare, X


Dagens - ofixad

Sov hos Johannes i natt, och pappa hämtade mig vid fyra för våra kusiner skulle komma. Så skulle vi grilla och mysa lite. senare kom Johannes och victor vi spelade lite Xbox och tjatade. Nu har dom precis åkt och jag ska försöka sova för jag ska jobba imorgon. 

Elsabo

Ellens mamma hämtade oss i stan i natt. Och när jag kommer hem så kommer Johannes till mig på moppe mitt i natten. Så mysigt, så han sov hos mig och imorses åkte vi med Johannes pappa ut till elsabo. Så var Johannes kusiner och så där. Jätte mysigt ställe dock blåste det väldigt mycket. 

Midsommar

började midsommarafton med att cykla ner till våra kompisar åt lite sill och potatis, pratade massor och sen innan vi cyklade vidare åt vi jordgubbar. 
 Sen cyklade jag och Ellen hem för vi skulle vidare på festligheter inne i stan. Så vi fixade oss lite och så. Hade verkligen en kanon dag med grymt goa människor.
 

älskar kattungar

Sen på kvällen åkte vi hem till Karolina kövade lite hamburgare och myste med hennes kattungar. Sen hämtade vi Julia på moppen och åkte och badade.

karolinamys

I torsdags jobbade jag bara till ett, för sen kom Karolina så tog vi två busstillåtna rångedala motet till Borås och fika och jag fick med mig två klänningar hem som jag visar en annan dag. Hade på mig den ena på midsommar dagen.

torsdagens outfit

 
 

Ännu en dag

Två bilder från idag, kände att jag inte har något alls att blogga om så fick bli dessa två bidler idag haha. Snart kommer Johannes hit sp ska jag åka och spela match, så får Johannes kolla på mehakans, snäll som jag är. 

så kan det vara

Bild från i somras nere i falkeberg.
Blir verkligen inte mycket bloggat, men jag får skylla på att jag jobbar 7-16 varje dag och det suger. Tränar, spelar match, ligger hemma eller är i Timmele efter jobbet. Men det kommer upp något roligare när jag har något roligare att skriva om.

Morgon pw

Har precis varit ute och gått i 45 minuter och gjort lite styrke träning. Nu ska jag duscha och äta lite sen åka och jobba. 

#vitafötter

Satt och bläddrade igenom mina bilder och hittade denna. Vet att jag har lagt ut den innan, men ser ni hur vita mina fötter är?.. Det är seriöst det fulaste jag vet. Fötterna kan ju inte få färg???

bilder

Massa bilder ifrån dom senaste dagarna, ska försöka blogga lite mer varje dag nu. har en hel jobb vecka framför mig nu, ska måla med pappa och min bror. need money!! Nu ska jag snart sova för ska ut och gå en sväng innan jobbet imorgon så mitt larm ringer klockan sex.. 

Förlåt, men bloggar när jag hinner

 

lite bilder från helgen nere i falkeberg

 

Falkenberg

Igår var vi inne i stan en sväng och träffade några. Kom hem runt halv ett, ett. Svin kallt att åka moppe i shorts. Men vi båda somnade ganska fort eller Moa iallafall. Och imorses var jag på infomöte där jag ska sommarjobba. Men nu sitter vi i bilen påväg mot Falkenberg. Ska stanna en sväng på Ullared först men sen ska vi ner och sola. Imorgon kanske vi ska till Varberg, får se hur det blir, var iallafall med mig kameran så ska försöka ta massa bilder.

första dagen på sommarlovet

Mådde väl som jag förtjänade imorses, men klockan tre gick jag upp till mina kusiner och käkade jordgubbs tårta och körde lite fyrhjuling. Sen åkte vi till timmele så jag kunde köra hem min moppe. Och så hängde Moa men och ska sova här i natt.

Igår kväll

Hade en kanon kväll igår. Det började med grillmys hos Moa, så satt vi och tjatade lite och så. Sen åkte vi in till stan och gick upp till erduan satt där en stund och sen vidare till Stadsparken. Där var det äckligt mycket folk, fyfan.. Tappade bort alla hela tiden och sen stack dom hem så jag stod där haha. Men träffade några så det var lugnt, men sen kom Joel och Kajsa så åkte vi hem.

skolavslutning


Tisdag

Hade ju fotboll i skolan idag det gick sådär, 9C vann och fick möta lärarna och även där vann dom med 2-0. Direkt efter skolan gick jag till Moa hämtade mina saker eftersom jag sov där och sen åkte jag hem. Bytte om och åkte en sväng till Borås med Joel köpte lite saker. För att sen inte på mamma och ebbas skolavslutning.

Middag

Som jag skrev igår så hade vi avslutningsmiddagen igår. Det var sådär, trodde faktiskt det skulle varit mycket roligare. Men lekarna och umgänget var bra iallafall. Maten var sådär och det blev långtråkigt tyckte jag. Skulle tagit med mig kameran men det var urladdad så nu har jag laddat den till avslutningen imorgon.

Avslutningsmiddagen

Kom nyss hem eftersom att jag är med i kometen för avslutningsmiddagen som är i kväll så var vi och dukade och gjorde iordning efter skolan. Så nu ska jag snart göra mig iordning och åkte tillbaka till skolan, och sen sova hos Moa.

Klassdag

Haft klassdag idag, först hade vi sovmorgon till halv tio och sen var vi på björken och spelade volleyboll. Sen beställde vi pizza så vi åkte till blidsberg och åt. Och avslutade dagen med glass på bastakvarn.

2 från idag

Har varit i vegby nästan hela dagen, jag och Frans hittade på massa bus o skit hehe. Kände mig som en treåring haha. Sen klockan fem så hade Frans match så vi hängde med och kollade på den dom vann med 7-3 och sen åkte vi hem. Nu ligger jag i sängen helt död och somnar snart.

Nya vita shorts

Vad jag har på mig just nu, sitter i bilen nu påväg till mina kusiner i vegby. Ska åka och hälsa på dom lite och även kolla på Frans fotbolls match i Tvärred.

4 pics

Sov jätte länge idag, sen åt jag frukost på altanen tillsammans med min bror. Sen åkte jag och mamma en snabbis till Borås, köpte lite saker och glass så gott!!! Sen åkte jag och hämtade Moa i timmele, och åkte vi in till stan i träffade två boys. Sen hem så kom Karolina då åkte vi till dalsjöfors och åt pizza på Roma, och avslutade dagen med att bada och nu ligger vi alla tre sked i min säng och ska sova.

RSS 2.0