men tjaaba

Åkte en sväng på moppen med Frans innan,våt lite och pluggade. Jag och Ebba var nyss nere och solade lite, somnade som vanligt, så skönt. Älskar att se skillnaden hihi. Längtat så himla mycket till Spanien. Ska hoppa in i duschen när Ebba är klar. Sen plugga lite till och sen sova.

paket

Äntligen har den kommit, skit snygg och perfekt i storleken. Visar er bilder på den någon annan dag.

godnatt

har precis ätit och duschat ska lägga mig snart, Ebba sover på golvet hehe. hade sex och samlevnads dag idag ju, drygt men ändå helt okej. imorgon är det vanlig skola med sovmorgon, ska pussa på min pojke för vi har sovmorgon till tio. men nu ska jag sova godnatt, puss

ljusrosa

Tröja från gina (ny), svart dr denim.
Super dålig uppdatering idag  jag vet, men när jag kom hem från skolan var Ebba här, hon ska sova här tills på lördag. Tog en sväng med moppen för att testa den lite. Och sen runt halv sex åkte jag in till backen, träffade några goa pojkar och massa goa tjejer. Ska äta lite nu och duscha.

tränat i källaren


Tisdag

Köpte dessa två tröjor idag som ni ser på bilden, och så hade min body mist kommit. Visar bättre bilder imorgon.
 
Tisdagar är dryga som vanligt, men efter skolan åkte jag, Moa, Emelie och Laman in till borås. Kikade runt lite och Moa köpte byxor. Sen kom mamma och hämtade oss. Nu har Emelie och Moa precis åkte hem så sitter här själv. Hade tänkt knäppa outfit nu men insåg att det var för mörkt så ni får imorgon istället. Vi har sex och samlevnads dag imorgon så har inga vanliga lektioner. Och jag lovar att jag ska försöka blogga mer under dagen inte bara när jag kommer hem, men just nu är min mobil spärrad så det går inte såbra nu men nästa månad igen. Men nu ska jag träna hihiiii

mys

väldigt fin bild, hehe

Kom nyss hem från Timmele,hängade med älsklingen hem efter skolan. Senare kom Julia och Erduan, vi gjorde inte så mycket. Sen kom Moa och vi tog denna bilden för de va lite roligt haha. Sen va dom hunriga så vi gick bort och käka pizza, hej tjockisar. Sen he´m och kollade skräck film, så är det full måna så kommer absolut inte kunna somna.


nu kan ni kolla på videon


favoriter ur gardroben

När Karolina va här i torsdags hjälpte hon mig med denna video. Har massa favoriter men använder dom typ inte till skolan, för våran skola ligger så udda och ingen typ bryr sig om vad man har på sig. Fast skulle ju inte direkt gå i mjukis men typ mer basic.

kvälls mat


tränat med mois


frullle med mina babes


godnatt❤


kalas & mys

Varit på kalas hos mina kusin, Elon körde hem mig vid sju. Och då kom älskling hit, ni sitter vi och väntar på att Moa ska komma. Vi ska mysa och så hela natten. Bloggar mer senare.

iphone skit...

Skrev ju innan att det kanske kommer upp bilder från igårkväll/natt, men så när jag satt och grejade med min mobil så hände det något. Mobilen dog och det stod att jag skulle koppla den till iTunes så gjorde det och då stod det att jag var tvungen att återställa den. Så har inga kontakter, bilder, appar eller något kvar. Så om ni vill skcika ett sms till 0761635149, och ni som var med igår ka gärna skicka lite bilder.

gårdagens outfit

Höga jeans och tröja från gina, tomas sabo armband, ser sjukt fult och konstig ut på bilderna såg bättre ut i verkligheten.
 
Förlåt för noll uppdatering igår, när jag kom hem tog jag dessa fula bilder och sen sten somnade i sängen, tills Karolina och Julia kom hit för vi skulle på fest haha. Kommer kanske lite bilder sen. Iallafall sen gjorde jag mig iordning och vi åt lite. Sen hämtade vi upp Lucas och pappa körde oss. Lyckad kväll om ni frågar mig, men mår väl inte så bra nu. Men det  förtjänar man väl... haha!! somnade runt sex i natt så är jävligt trött.

Gästoutfit

Hej alla fina!
Detta har jag traskat runt i idag.
Piké- Abercrombie & Fitch
Blus under- Lager 157
Dr. Denim
Och så Thomas Sabo armand och Prime till det, prima!
Kramis, Karolina.

första... pinsamt...

Första frågan försvann, för vi har tvungen att klippa den man kunde bara ladda upp tio minuter långa videos. Men första frågan var om jag vill ha lockigt hår? men ni fattar nog det. Annars så var det väldigt pinsamt och vi ser jätte tjocka ut. Detta krångliga inlägg får räcka för idag är skit trött och orkade inte fota outfit. Kanske slänger upp en gästoutfit på Karolina lite senare.

Lila

Outfit i backen haha, kom nyss hem från backen. Var där med världens goaste brudar. Älskar verkligen snowboard, ska nog snart sova för är skit trött. Har sovmorgon imon men åker nog till skolan som vanligt ändå och äter lång frukost :)

rosa mys


videoinlägg

saknar sommaren något enormt, vill vara brun och gå runt i bara ben..
 
Alla som röstade, röstade på att jag skulle göra videoinlägg. Eftersom det är det första videoinlägget så är jag typ nervös. Nej men asså tycker det är lite fjolligt att sitta och prata med sig själv. Men karolina ska med mig hem på torsdag och hon kommer säkert vilja vara med, plus att jag såg att de va några frågor om hur jag är som kompis och sånt och då kan ju hon svara på det. Men vi får väl se.

svartvitt

gammal ego bild..
 
Dagen började med att jag och moa försov oss, eller egentligen pappa menmen. Tisdagar är dryg skoladag som vanligt. Efter skolan kom Johannes hit en stund, vi var skit trötta så vi la oss i sängen myste lite och sen somnade vi haha. Sen skulle han hem och nu har jag absolut inte gjort någonting. Ska snart duscha och sen gå och lägga mig. Imorgon händer nog inget speciellt.

dagen outfit

Tröja från Gina Tricot som mormor har sytt om, använde den inte förut. Svarta drdemin. Skärp från Gina Tricot.
 

Godnatt

Hängde med Moa hem en liten stund efter skolan innan pappa och Joel kom och hämtade oss. För vi skulle till Borås och hämta min moppe, min lilla brumbrum maskiiiin. Hihiii, Moa ska sova här i natt, så himla mysigt. Saknat henne så. Imorgon är det skolan som vanligt och Johannes kommer nog en stund efter skolan. Men nu ska vi snart sova, så godnatt och pussssss

Instagram

Som ni redan kanske vet så har min instagram blivit hackad. Så ni förgätna börja följa mig @jjjjulialovgren. Fyra J istället för tre som på min gamla. Ni får väldigt gärna ge mig en shoutout. Så kan ni få en när jag fått lite följare❤


svar på frågestund i ett videoinlägg?

 

Kalas idag igen

Kom nyss hem det var ju kalas idag, Svea är ju världens sötaste. Vi satt och kollade tv, då kommer hon och sätter sig jämte mig och tar tag i min hand, så söt. Som vanligt ville Johannes brottas. Och han fick även i present en marabou saltlakris, det kan vara det godaste jag någonsin ätit. mmmmm!!!

Söndag

Vaknade jämte världens finaste födelsedags barn idag. Bara myst hela morgon och spelat lite. Nu är det kalas igen. Bilden är från när vi va ute och gick inatt. Bloggar mer ikväll.

5 månader idag ❥


Kalas

Kom precis hem till Johannes efter kalas hos hans mormor, som fyllde 65. Han har iallafall världens sötaste kusiner. Snart ska vi bort till Moa och kolla mello och mysa massor, saknat henne så.

The vow

aldrig gråtit såhär till en film förut. men om ni inte har sett "the vow" så gör det nu. direkt, så sjukr bra. men nu ska jag sovagodnatt, puss.

Kom nyss hem

Kom nyss hem från kvällsåket, träffade paggge och massa andra godingar. Som vanligt hände det massa saker i backen. Ska nog sova ganska snart är skit trött och har ont i hela kroppen.

❥johannes

Hade en jätte mysig alla hjärtans dag igår med världens bästa kille. Vaknade hemma idag jämte gosen. Vi ska nog bara va hemma idag, men ikväll ska jag till backen med Ida. Saknar henne så. Men bloggar mer senare idag.

alla ♡-dag

Ska vara med johannes hela dagen och sen ska han sova här. Tror vi ska åka och shoppa lite i Jönköping. hihi så mysigt. Sitter just nu och pratar med Johannes och Victor på facetime, goa killar asså hahaha. Ska nog sova snart, ville egentligen sovit för jätte längesen men dom har hålt mig vaken. Men nu ska jag snart sova iallafall. puss

Onsdag

Kom nästan precis hem, dagen började med att morfar hämtade mig och jag åkte in till backen en stund. Träffade Ellen, Clara, Agnes och massa andra. Kom hem runt fem, och så skulle jag vara i rångedala halv sex på damlags möte. Så van bara byta om lite fort, dom tyckte det va jätte roligt att jag kom även fast jag inte jan spela just nu. Men hoppas på att kunna spela snart igen. Ska äta lite nu och bloggar mer senare.

Filmtajmmm


ny header

Fixade en ny header lite fort nyss. tycker den gamla var så hinla tråkig. inte för att denna blev bättre men ska försöka fica en bättre snart. detta får duga så länge. pusssss

Äntligen!!!


Bulle och mjölk till kvälleee


Granatäpple & passionfrukt

Hoppar ner i soffan och ska kolla top model Sverige nu. I väntan på bullarna som är i ugnen. Åt så mycket deg innan så jag fick ont i magen, som vanligt..

Ut och gå

Ska gå bort och hälsa på farmor medans bulldegen jäser.


egocheyyy


måndag

bild i repris
Hade tänkte sova länge imorses men det gick inte, så gick upp åt lite och sättemig och pluggade moppe tills nu. Inte en aning om vad jag ska göra idag, kanske ska in till borås och äta senare men annars så ingenting. Det är så sjukt mycket man vill hinna med när det är lov, men sen blir inget gjort ändå..

Ego

Ni har väl inte glömt frågestunden? passa på att fråga massor nu, svarar på allt i slutet av veckan. puss

Melodifestivalen

Älsklingen kom ju hit igår, så vi kollade melodifestivalen och myste massor, nu sitter vi och äter frukost.

Slingat håret

Slingade ju håret igår, tycker dock färgen är lite konstig. Ser lite roligt ut, men jag kanske vänjer mig..

Frukost

Har inlett lovet på absolut bästa sätt igår backen men världens goaste brudar och en natt med underbara Karolina. Nu sitter vi och äter en super god frukost, bestående av: amerikanska pannkakor, granatäpple, passion frukt, smoothie och lite annat. Vi ska snart slinga mitt hår och så kommer nog älsklingen hit snart. Han ska sova här inatt så mysigt hihi

Nivea ansikts kräm

Tänkte tipsa er om denna krämen. Såg den på en annan blogg och jag jag tyckt att min hud har varit väldigt fet nu det sista. Och jag känner faktiskt skillnad redan efter en gångs användning. Köpte den på Ica maxi i Borås. Tror jag gav 90kr för den. Inte så stor med räcker länge och man behöver inte alla ta mycket. Värt ett försök för er som jag fet hy.

Återförenad

Äntligen återförenad med backen hehe. Nä men sjukt go och rolig kväll i backen. Goa vurpor haha. Gjorde mest ont i foten när jag skulle bromsa annars gick allt kanon. Karolina ska sov här i natt, och vi är skit trötta. Tänkte tipsa er om den krämen jag köpte igår lite senare :)

Freeeeedag

Fredag wiho!! Började dagen  men lite egopics hehe. Vi hade sistanationella i svenska idag, uppsattskrivning får hoppas att det gick bra. Känns som det gick hyffsat iallafall. Vi fick  ha med oss lite godis och sånt idag, men allt blev typ över ändå. Så jag och Karolina satt och lekte små bebisar med våra yoggisar på torget haha. Hade inte heller något batteri i kameran så det blir ingen outfit idag. Pussat massa på min gose också, som kommer hit imorgon och nanar här.


hoppas det

Beställde en bikini fårn Victoria Secret för någon dag sedan. Tyckte det var svårt med storlek och så men får hoppas den sitter bra iallafall. Annars vet jag inte vad jag gör.


frågestundiiiiis

Tänkte köra på en frågestund nu under lovet. Svarar på alla frågor i slutet av lovet. Så fråga allt mellan himmel och jord nu. Allt du undrar. Eller ge tips på saker man kan blogga om? Något ni vill jag ska visa eller berätta?

bara om ni vill veta

Innan vi åkte till borås innan skulle jag smälta choklad i micron, så sätte jag den på en minut och skulle gå på toa. Så härde jag hur det small så jag sprang ut i köket. Då såg jag ingenting för det var så mycket rök. Trodde att det brann först, men det gjorde det som tur inte. Så tog den lilla koppen som jag hade chokladen i och slängde ut i snön. Öppnade ut ochsätte på fläkten. Tio minuter senare kom pappa hem och undrade vafan de va som luktade. Det luktatde så sjukt mycket ute också. Sen åkte vi till borås, kollade moppen och det, men vi hämtar den på måndag istället tror jag. iallafall sen så åkte vi till ica maxi, köpte hår färg och en hudkräm. Sen vidare till sjukhuset, där farmor är just nu i några dagar..... Och nu när vi kom hem så luktar det fortfarande brännt, haha.

boyfirend jeans

Dagens outfit, byxor ochtröja från Gina Tricot, skärp från B-young.

Dagen har varit helt okej, började men sovmorgon till fem i tio. Så Joel körde mig till skolan imorses. Hade svenska i 50 minuter, gick igenom mycket inför netionella imorgon. Sen lunch äcklig mat som vanligt. Och chill matte i 50 minuter och sen hemkunskap, så slutade runt två idag. Kom nyss hem, knäppte outfit bilder och har ätit lite. Väntar på mamma vi ska in till borås en sväng. Pappa fyller år i helgen så ska kolla efter ett litet paket till honom.

onsdagiiis

gammal bild på mig, länge sen jag lockade håret nu får göra det snart.
Varit massa bra saker och dåliga med denna dagen, klarade nyss ett moppe prov. Det har snöat nästan hela dagen, och jag ska förmodligen till backen på fredag för första gången på över en månad om min fot är lite bättre. Vi hade nationell läsförståelse i svenska idag från 08.00 till 11.40, gick sådär men nu är det gjort iallafall. Fick så ont i rumpan i slutet. Och typ kramp i armen för jag hade skrivit så hehe. Men blev dock ingen outfit bild idag. Hade ändå trååkig outfit. Direkt när jag kom hem gjorde jag något och äta som ni kanske sett tidigare. La mig i soffan och kollade ett avsnitt av Top Model Sverige som jag hade missat. Och somnade en liten stund när jag vaknade var helt plötsligt jätte förkyld och mår piss nu. Druckit fyra koppar te, ska sluta tjata här nu och göra en till  och kolla lite på hemkunskaps läxan tills imorgon. Har chill dag sovmorgon och slutar tidigt. 


Vanlig yoghurt och granatäpple


new from kappahl

Lika dålig bild här... Iallafall fick med mig denna tröjan hem idag. Tycker inte att färgen gör sig så bra på bilden. Men kostade 199kr på kappahl. Ett riktigt kap om ni frågar mig för ville ha en tröja med vingar på och i någon rolig färg. Dock är det några fula knappar framtill på tröjan men ska försöka ta bort dom.

outfit

väldigt ful och äcklig outfit bild..
 Tröja från gina och svarta dr.demin. Sitter just nu och äter granatäpple som är så mumsigt. Helt död typ. Imorgon är det nationellt prov i svenska, tre timmar att sitta på en stol och skriva massor. Läsförståelse om jag minns rätt. Typ nervös hehe. Vill så gärna höja mina betyg i alla ämnen, så känns det som jag kommer sänka dom på nationella proven. Inte mer tjat om det nu.   

Viskan

Direkt efter skolan åkte jag, laman och Karolina in till Borås. Kikade runt lite, fick med mig en tröja hem. Visar er lite senare. Sen gick mötte vi upp laman igen och tog en lång och pratig fika på viskan. Dumle Brownie och smothie. Mår inte så bra typ hög feber och väldigt slö. Nu sitter jag hemma och äter chips och ska plåstra om min jävla fot som inte vill läka..

outfit x7 (mobba inte min sko)


Orange, gula toner

Direkt när jag kom hem gjorde jag mat och la mig här i sängen. Tänkt hela dagen att jag skulle ta massa outfit bilder, men har mått lite sådär idag och fick sådana kramper i magen och så. Så orkade inte lovar er imorgon istället om inte kanske tar på mig igen och knäpper några bilder. Nu ska jag sova en stund, bloggar mer sen.

vingar

 
Tro det eller ej men denna skit snygga tröjan kommer från Gina Tricot. Finns bara i grå med guldiga vingar, och kostar 299kr. Gina gör det  så svårt på deras intenet sida, tex när jag kollade runt så såg det ut att vara en helt vanlig grå tröja. Men sen när jag klickade in på en såg jag att det var men vingar på. Det är så dumt.

tidsinställt, du kan välja mer än ett alternativ.


lite frågor innan jag ska duscha

SENASTE
1. Kompisen du träffade: Julia.
2. Personen du pratade I telefon med: Mamma.
3. Du fick SMS av: Johannes.
4. Du kramade: Johannes.

IDAG
5. Kläder: Rosa mjukis och en svart tröja.
6. Bättre än igår: Att jag vaknade upp jämte Johannes, men vaknade jämte Julia igår typ lika bra.

IMORGON
7. Är det: fittskola.
8. Planer: skolan och vill till borås om någon vill häga med?
9. Något tråkigt som händer imorgon: skola.

FAVORIT
10. Nummer: 9.
11. Färg: vit, grått, rosa.
12. Årstid: Sommar, vinter.
13. Saknar du någon?: Johannes❤
14. Humör för tillfället?: trött men annars glad.

FRÅGOR OCH SVAR
15. Det första du gjorde I morse?: Pussade på johannes.
16. Vad åt du sist?: Godis hihi.
17. Vad irriterar du dig på?: Att min plånbok känns väldigt tom..
18. Tror du på distansförållanden?: Ja, kan säkert funka.
19. Vem tänker du på just nu?: Johannes.
20. Tror du att personen tänker på dig med?: Ja.
21. Vart reste du sist?:  Spaninen.
22. Vad gjorde du igår kväll?: Kollade film med Johannes och pussades.
23. Liknar du din mamma eller pappa?: Pappa haha.
24. Ler du ofta?: inombords iallafall.
25. Välj en, kärlek, skönhet kreativitet?: kärlek.
26. Önskar du dig något när du ser en fallande stjärna?: Ja,om jag kommer på något.
27. I vems säng sov du i igår natt?: Johannes.
28. Vilken färg har din tröja?: Svart.

SORG
29. Har du någonsin gråtit tills tårarna tagit slut? tyvärr.
30. Har du någonsin gråtit dig till sömns?: Ja.
31. Gråter du när du skadar dig?: Haha ja, om det gör ont.

GLÄDJE
32. Är du en glad person?: Beror på.
33. Vad gör dig glad?: Johannes, mina fina vänner, familjen, mormor, fotografier, minnen, sol, åka bräda och massa mer.
34. Önskar du att du var lyckligare?: Är super lycklig.
35. Är lycka överskattat?: Nej?
36. Kan musik göra dig glad?: Ja.

KÄRLEK
37. Har någon annan än din familj sagt "Jag älskar dig"?: Ja.
38. Har du någonsin sagt "Jag älskar dig" och menat det?: Ja!
39. Har du en flick/pojkvän?: Ja världens finaste.
40. Är du nöjd med det?: Absolut.
41. Är du kär?: Ja.

HAT
42. Vem hatar du verkligen?: haha
43. Har du någonsin gjort en hat-lista?: Haha ja.
44. Är du en mobbare?: "skojmobbare" isåfall.
45. Har du varit så arg på någon så du börjat gråta?: Ja.
46. Har du blivit sviken någon gång?: Ja.

SKOLAN
47. Gillar du skolan?: Nej
48. Favoritämne?: Hemkunskap eller idrott.
49. Värsta ämne : No.
50. Är skolmaten godare än på din tidigare skola?: Verkligen inte.

MAT
51. Favoritmat?: Grillat kött på sommaren.
52. Vad äter du till frukost? Ett glas juice, och på helger lita "lyxigare".
53. Vad har du på pannkakor?: Sylt eller socker.
54. Favoritfrukt? Äpple eller Jordgubbar.

KLÄDER
55. Favoritmärke? oj vet inte.
56. Dyraste plagg du äger? Prime eller min jacka.
57. Favoritbasplagg? Svarta dr.denim.
58. Vad vill du mest ha just nu i klädväg? Oj finns massor.

NU
59. Vad längtar du mest till just nu? tills jag kan åka bräda igen, sommaren, sluta nian, studenten.
60. Vad ska du göra nu? Svara på sms.

puss

Kom nyss hem från Johannes, pussats och mysit. Ska vila en stund och sen duscha foten för  första gången på över fyra veckor haha. Städa mitt rum och fixalite inför veckan. Har nationella i veckan, hatar det. Och jag är så jävla dålig och har redan pajjat högtalaren på mobilen. Men lyssnar mest i lurar, men ändå så klantigt. Nä nu ska jag sova en stund, puss


Gosegos

Sitter hemma hos Johannes och kollar film. Varit här sen klockan fem och ska nana här. Mysa hela natten lång. Nä men hör av mig imorgon, puss


Ego

 
 
  
Efter skolan igår tog jag och Julia bussen till borås, köpte lite småsaker. Sen satt vi på Jensen i några timmar och pratade om allt och myste. Sen gick vi vidare till bion, kollade på ego. Sjukt bra, och han var sååå snygg! Julia är lite pinsam som vanligt och börjar applodera mitt i filmen, men tror inte så många la märke till det haha. Sen åkte vi hem la oss i sängen och har legat här, bara varit nere och ätit lite. spelade in en video igår som vi skulle lagtut men slutade med att vi fjantade oss istället, så blev inget med det haha. Så himla go cheyyyy
!!

 


RSS 2.0