Valborg

Va hemma från skolan idag, för skulle in till läkaren i Borås. Allt gick bra och jag slipper opereras. Men nu är jag i timmele hos Julia och Moa, vi väntar på Karolina sen ska vi in till kinan och äta. Kanske träffa Amanda en stund och sen till timmele igen för att kolla på brasan. Hoppas på att Johannes är där.

Usa

Nationella gick väl sådär.. Men nu är det över och jag sitter hemma och fryser. Mår verkligen bajs nu.. Och innan kände jag mig typ frisk, det är verkligen vissa stunder. Men nu ska jag försöka sova en stund, puss

Sneak


Måndayyyyy

Har typ 39 graders feber men ska till skolan och skriva nationella, sen kommer mormor och hämtar mig. Kan verkligen ingen engelska så det kommer väl inte gå så vändans jätte bra.. haha. Hinner inte skriva mer nu för måste skynda iväg till bussen men kommer lite bilder sen, puss och lycka till på nationella alla nioooor


Söndag

Har verkligen ingen blogg lust men här kommer två bilder. Myste med min pojki hela morgonen. Sen åkte vi lite moped, och den åkte han hem. Och sen dess har jag badat och vilat. Mår bra vissa stunder och sämre vissa, jätte jobbigt. Just nu orkar jag knappt hålla upp mobilen för att skriva detta. Ska se om mamma vill beställa lite "behöver" saker sen, men nu ska jag vila.

Miniatyr


Calzone

Hade ingen lust eller ork att blogga igår. Men iallafall Moa och Johannes sov här, vi åkte och åt pizza och myste. Sen somnade vi ganska tidigt faktiskt.

Plugg

Sitter just nu vid mitt stökiga lilla skrivbord och försöker skriva lite på konsthistorien, går ju dock inte såbra. Ska snart bort till mormor och äta lite, sen hoppas jag på att mamma kommer hem tidigt idag.

fredag

Är hemma idag igen, så bloggen kommer säkert ligga på noll om jag inte kommer på något att blogga om lite senare. Mår ialla fall lite bättre idag, sitter på mitt rum och dricker te hehe. Ska hoppa in i duchen nu, puss

Min säng

Vaknade precis och var helt svettig, så äckligt. Iallafall glöm inte att ställa frågor till mig som Moa ska svara på. Spelar ingen roll vilken inlägg det är på. Puss

Sjuk

gammal bild, jag vet..
Men ligger bara hemma i min säng så är inte så sugen på att ta någon bild nu. Mår i alla fall inte bättre idag, hade feber igår kväll och imorses... det behöver ju inte bli värre när jag redan har svårt med pollen skiten.. men aja. ska skriva lite på konsthistorian snart.

Avis på alla er som är där

Eftersom min kusin är på Justin bieber så försökte jag ringa henne fler gånger innan. Men då svarade hon inte och sen har jag pratat med Johannes en stund. Så fick jag sms om att jag hade fått 2 nya röstmeddelade och det var från konserten. Ååååååh vad jag vill vara där!!!!!

Gamla bild

Hade nationella i engelska idag, eftersom jag är totalt värdelös på engelska så satt jag i en special grupp på 9 elever hehe. Skit gött faktiskt!! Men har mått skit hela dagen, både pollen och förkyld. Plus att jag började på så illa och blev lam i hela kroppen på bussen hem så mamma fick hämta mig vid busahållplatsen. Gick direkt hem och sov, vaknade av ett larm på mobilen halv åtta. Nu har jag vara ätit lite och ska försöka sova igen. Så hörs vi imorgon, puss

Bestfriend tag

Jag tänkte köra på en frågestund, fast jag ställer frågorna till Moa och hon svarar om mig. Våra kompisar Julia och amanda gjorde det så vi hade också tänkt testa hehe. Så ställ massa frågor nedanför här, det kommer upp om ungefär en vecka.

Dagens outfit

Moa passade på att ta lite bilder på mig när vi gick hem till henne på lunchen. Just nu ligger jag, Moa och Johannes i min säng. Jag och Moa fotade lite innan, någon kanske kommer upp senare.

Måååååååndag

Har verkligen ingenting att blogga om, har sovit från att jag kom hem till nu, och ska äta lite snart. Här är tre bilder från idag, så hörs vi imorgon, puss.

Kolla om ni vill skratta och skämmas


ego x3

Ska äta upp min glass nu och sen ringa Johannes, och sen lägga mig och sova. Jätte trött och kliar i ögonen, Halland och näsan. Hatar verkligen pollen helvetet!!! Imorgon är det skolan igen, nationella i engelska denna veckan mitt absolut svåraste ämne.. Så ska plugga lite extra hemma på det.

älskling

Åkte till älsklingen imorses efter att jag hade kört hem Ida. Vi låg och myste länge innan vi åkte på konsert, Johannes mamma är med i en kör som hade uppvisning. Det var väl roligt men lite lång tråkigt. Sen åkte vi hem till honom och myste lite och så tog jag moppen hem..

Emilia, Ida och ebbis

Lite bilder sen igår och imorses, Ebba var så snäll och gick upp gjorde pannkakor till frukost, menad vi sov. Och lite bilder från våra moppeturer. Vi spelade in lite cp videos när vi dansade och hade allmänt roligt, kanske komma upp hör imorgon om jag kan fixa det.

Vegbyyyyy

 
Vaknade nyss, ligger i ebbas säng och kliar sönder i mina ögon. Fyfan va jobbigt det är!!! Aja, igår gjorde vi inte så mycket, åkte moppe, åt, myste. Träffade lite cyklister haha.. Nu väntar jag bara på att Emilia och Ida ska vakna. För Ebba har redan gått upp för hon ska jobba vid 11.

pink

Detta har jag på mig idag, byxor från dr.demin, och t-shirt från gina. Åker mot Vegby snart, sover där i natt och åker till Timmele imorgon bitti. ha en bra dag, puss

Lördag

 
Mamma kom in och väckte mig imorses och frågade om jag ville äta frukost med henne, så vi åt lite ägg och fil. Sen dess har jag bara legat i soffan, vet inte vad som hänger ikväll. Men något iallafall. Kommer outfitbilder sen.

älsklingen

Johannes sov ju här i natt, vi åt pannkakor och myste mest. Är sjukt trött och halv sjuk, sitter just nu och letar avslutnings klänning, värsta jag vet hittar aldrig någon.. Och så har vi ju avslutnings middag också och jag vill inte ha samma klänning då.. Så måste hitta två?!?! kommer aldrig hitta två.. åh hejdå.


Träningsmatch

Hade träningsmatch mot Timmele idag, det blev 1-1 och jag tycker vi spelade bra. Har dock väldigt ont i låret och en svullen grej på knät, men det löser sig. Efter matchen åkte vi och hämtade Johannes han ska sova här i natt, och vi är lediga imorgon.


jeans skjorta

Skjorta - lager 157, randig tröja - gina, drdemin - jeans, armband tomas sabo och faith, plus vita converse.

Randigt

Outfit bild uppifrån kommer bättre bilder senare, kom precis hem. Ska äta lite och sen åka och spela match i timmele. Är typ sjuk och har ont i halsen men ska göra mitt bästa. höra senare, puss

Onsdag

Vaknade jämte älsklingen idag, absolut det bästa som finns. Sen gick vi till skolan, käkade frukost och klockan åtta började nationella. Kändes sådär.. Efter skolan hade jag utvecklings samtal, och det gick bra. Sen åkte jag till victor och älsklingen en stund, sen hämtade jag upp Moa så åkte vi hit. Outfit bildens var nog den sämsta ever men bättre än ingen.. Nu ska vi mysa.

7 månader

Har sju månader tillsammans med världens bästa pojkvän idag. Vi hat lagat mat och myst, vi var borta hos Moa en stund innan och åkte lite moppe. Men ska sova hos honom i natt, så bloggar mer imorgon.

var med och tävla!

Var med och tävla på Andreas blogg om en Daniel Wellington klocka. här!!!

negerbollar

Varit söt sugen hela morgonen, så gick ner och gjorde negerbollar till mig och min bror som också är hemma idag. Ska sätta mig och skriva lite på en inlämning om konsthistoria. Det är så mycket och tråkigt.. menmen.


världens bästa plats

Hemma från skolan idag, mår knas och känns som jag kommer bli sjuk, och så har vi nationella i so imorgon och på onsdag så tänkte att det är bättre att vara hemma idag. Så sitter just nu i min säng och äter frukost och tänker sitta här hela dagen.

kitikat tårta

Direkt efter matchen åkte vi ut till Vegby för att fira frans som fyller tolv år, en liten p12 nu. Vi fick god mat och denna kitikat tårta som man ser på instagram och weheartit över allt, svin go och väldigt mättande.

träningsmatch

Första matchen för mig igår efter operationen och det gick skit bra hade bara ont som vanligt i den andra foten. Vi vann med 1-0 mot södra ving, vilken var väldigt kul om man kollar matcherna mot dom förra serien. men vi har inte dom vi våran serie i år..

Hur gott?????


Frukost

Sitter just nu och bloggar från mobilen vid frukostbordet. Sen ska vi åka på en marknad och bara ta det lugnt. Karin är också här så ska väl umgås med henne lite.

Bensinstopp

Åkte för att möta Karolina igår så tänkte jag att hon tar den vanliga vägen som hon brukar, men nej. Så hon åkte över hökerum och jag över älmestad så, säger hon att hon redan är hemma hos mig så vänder jag och kommer till Härna och får bensin stopp. Så pappa och Karolina fick komma. Sen åkte vi hem till mig en stund, och sen till timmele igen, och träffade några killar, även Johannes och fick lite kladdkaka och pussar. Sen ut igen och körde kurragömma med mopparna. Och så var vi hemma vid typ halv ett.

kajsa

Idag har jag inte gjort så mycket, mamma och pappa hämtade mig efter att dom hade handlat lite. Sen gick vi ut och gick med kajsa,  och nu sitter jag här och väntar på att Karolina kommer och besöker mig i natt hihi mys.

marc jacobs

Igår åkte jag till Moa en sväng, hennes syster hade kalas. Så det var massa barn överallt, men vi fick och käkade pizza sen istället. Vi var ute och gick lite sen gick vi bort till Johannes och det slutade med att jag sov hos honom.

Outfit uppifrån och mellanmål

Började med att försona mig imorses, hade lite lektioner och tog tidiga bussen hem sen. Ligger just nu i min säng och vet inte vad jag ska göra. Bloggade inte igår, hade ingen ork till det. Hade iallafall sovmorgon så åkte till Karolina och fick frukost och en lite cupcakes. Sen till skolan och gymmet efter det. Hem och bytte om till fotbolls träningen och sen hem duschade och somnade som en stock. Haha :)

puss

Dryg skoldag, men nationella och teater + glass för Albin fyllde år hehe. Sen efter skolan gick jag till Moa en sväng innan Johannes och hans pappa kom och hämtade mig. Vi var ute gick en stund och chillade mest. Har sovmorgon imorgon så kanske kommer en outfit om jag tar på mig något roligt att visa.

Tisdag igen

Mådde verkligen inte bra igår ikväll men orkade upp idag ändå, hade nationella i språk idag igen. Skriftligt idag, kändes sådär men får väl hoppas på det bästa. Sen vanlig dag, så skulle vi haft elevens val idrott men det blev inställt så vi satt bara i skolan ist. Nu har jag nyss kommit hem och ätit lite, ska på träning ikväll med fotbollen. Men ska nig sova en stund nu, väldigt trött, hörs sen.

Lite gym och pussar


Måndags fika

Tog bussen in till Ulricehamn efter skolan med Julia och Karolina, tog en födelsedags fika på torgstallet för Karolina fyller 16 hela år idag. Grattis babe!!! Sen kollade vi lite på Heléns hus och Lindex, sen hämtade Karolinas mamma oss. Jag och Julia hoppade av vid gymmet så gynnade vi en stund. Kommer en video på det snart.

Nya dojjjor

Sen drog jag och Julia till gymmet, var där i drygt två timmar. As skönt, kommer ha sån tränings verk, vi körde rumpa och ben, lite mage. Testade och mina nya dojjjs, ska inte använda dom på gymmet, ska ha dom utomhus, men gick in dom lite idag.

Pannkakor

Vi vaknade klockan ett idag, så då gjorde Johannes pannkakor och ägg så gott. Så att vi ute på deras inglasade altan och åt. Pannkakor, glass och hallon var sjukt gott.

this is 40

Efter cupcakes kvällen åkte jag och Johannes hit hem och sov. Och i lördags åkte vi till Borås Köpte jogging skor, sen mötte vi upp Julia och Erduan så fick vi på bio, vi kollde på this is 40, helt okej men ingen super. Sen efteråt skulle vi gå till donken då stöttevi på "jockeboi" jag kände igen honom bara för jag hade kollat på kungarna av Tylösand för någon dag sedan. Sen åkte vi hem hit och sen vidare till Timmele och sov där.

Cupcakes kväll

Duschade hos Johannes innan och hämtade upp Julia vid sju. Så åkte vi upp till Karolina i vång. Myste lite gjorde muffins och kyckling sallad. Kommer fler bilder sen när jag har datorn eller imorgon.

PW

Var ute på en liten kort powerwalk innan frukosten, alltid lika skönt + att solen sken. Ska nig åka till Johannes en stund innan gymmet nu. Väntar på agg drygisen karlsson ska komma hem från sin pojki. Och sen ska vi nog ut till vång för mys med Karolina, låter som en bra dag i mina öron.

Kungarna av Tylösand

La mig precis i sängen och hade tänkt att kolla på alla avsnitt av kungarna av Tylösand om jag orkar.

Träning

Åkte och tränade fotboll vid sju, kom hem duschade och så. Skulle åkt till Johannes men gör det på lördag istället och en liten stund imorgon. Nu ska jag slänga mig framför tven.

vitt nytt från ullared

Dagens outfit jag och Moa åkte en sväng till borås innan, fick med mig en bikini överdel hem som jag visar senare. Ska snart iväg på fotbolls träning. Ska ner och äta lite först.

Ullared trippppp med Moa.


Bara massa text

Åkte ju in till stan igår, vi köpte snabbmat och åt. Myste lite och spelade spel. Men sen slutade det med att jag sov i timmele hos Johannes och victor istället för i stan. För Ebba och Julia skulle upp jätte tidigt och jag ville sova länge. Vaknade vid halv tolv i morses, och vid ett hämtade Moa och hennes bror mig hos Johannes så körde han oss till nitta. Sen åkte vi mot Ullared med mamma och pappa. Nu sitter vi i bilen påväg hem, kommer kanske en video från dagen sen. Och så var det någon som hade kommenterat och ville att jag skulle visa lite saker får se om jag hinner det idag.


Mot stan

Popo kommer snart och hämtar mig, ska in till stan och sova där i natt. Med min älskade kusin hihi. Får se vad vi hittat på, men bloggar nog mer lite senare. Världens dåligaste outfit bilder men hann inte ta fram kameran. Har på mig en blus från bikbok och dr.demin.

Tränade en stund innan


Love

Första gången jag bakade makrones så dom blev som dom blev, och sen filmade jag inte mer för vi somnade haha. Sen skulle han hem, puss

saknar..

Saknar mina naglar, på bilden ser ni min tumnagel. Åh, älskar verkligen långa naglar. Jag har så tunna naglar som bara går söder, dom var tjocka och gick aldrig sönder. Vill göra om mina på Nail Icon igen. Var så sjukt nöjd när jag gjorde där förra gången och det är inte så dyrt heller. Det ligger i knallerian i borås för er som undrar.

sol

Vaknade av att solen sken in under rullgardinen. + att Johannes låg jämte mig. Dock hade jag glömt stänga av larmet klockan sex. Kommer kanske upp en video från dagen sen om jag lyckas denna gången.

RSS 2.0