filmtajjjjjm - Ted


Så mysigt


boråsmys

Kom nyss hem haft en jätte mysig dag med underbara Karolina i borås, pratat om allt och inget, fick med mig två påsar hem med kläder i. Visar er i helgen, måste plugga spanska nu. Så himla mysigt att gå runt i städer nu när det är mörkt och massajul lampor och sånt. Första advent på söndag redan.

håltimma

Sitter just nu is kolan har hål i två timmar och lite till, har bara so sen slutar vi. Då åker jag och karolina in till borås, ska försöka hitta lite saker jag behöver och så.

hel dålig bild, men bättre än inget


om ni ville veta

Har precis beställt nyårs klänning, känns som det kommer bli en "speciell" nyår, på krykor.. men men hellre det än att sitta hemma för väll bita ihop och gå runt med min fina kardborresko som jag kommer få efter operationen. Iallafall Johannes åkte nyss hem och nu sitter jag här med spanska glosorna, ska snart duscha och så. Imorgon efter skolan åker jag en snabbis till borås, hopaps på att hitta nya jeans, och måste kolla in H&Ms bhar, verkar vara så sjukt snygga.
 

onsdags mys med gose


bloggar

Fick en kommentar om att jag skulle länka bloggar jag läser, sådana kommentarer är alltid roliga. bara lite krångligt ocg drygt men ska fixa det. Här kommer några jag följer på bloglovin. Lisa Kiviharju, Amanda Löfvenborg, Julia Karlsson, Emelie Bohman, Sara Olsson, Terese Ståhl, Molly Segerqvist, Sara Lund, Fanny Lund, Karolina Arvidsson, Filippa Lindau, Sophia Karlsson, Annie Erinvid. Detta får räka för denna gången, sen följer jag massa mer bloggar som jag inte har på bloglovin, lite kändare bloggare som bloggar typ 10 inlägg om dagen och det orkar jag aldrig läsa och om jag skulle ha dom på bloglovin så skulle jag missa massa andra inlägg för jag skulle hoppa över massa.

Kom precis hem...

...asså skolan är ett fjasko, allt är allmänt dåligt om ni frågar mig. Så omogna människor, bitchiga, töntiga och allt. Förstår inte hur man kan göra så. Men inte mitt val det är erat. Försöker plugga och skit nu det sista men går inte, för kommer bara massa problem och allt. Allt som ni säger, folk reagerar på det inte bara jag. hahahaa lärare regaerade då är det fan något fel. Så glad att jag mina vänner och Johannes. Nä nu ska jag sluta deppa för slipper ju dom nu när jag är hemma, någon som är sugen på att åka till borås på fredag??? sms mig isf :)

han sover i telefon, ska också sova nu


äntligen


tisdag

Så här såg jag ut idag, vanilg dryg tisdag, hängade med moa hem en stund, låg i hennes säng och kollade film, sen träffade jag Johannes lite. och nu sitter jag hemma och gråter över allt plugg typ.....


inställd svenska

Har inställd svenska just nu, så gick till bibblan och lånade datorn, och bloggade lite hehehe. efter skolan ska jag och karolina in till lilla ulricehamn och fika, sen hem och träna :)

godnatt

nu kan jag somna gott, för det snöar utanför fönstret, och det är 1 december på lördag, asså inte länge kvar till jul.


5 min

Nu åkte Johannes precis hem,har massa saker att hinna med ikväll. Ska kolla solsidan också. Om ni inte har sett Cockpit så kolla den, en komedi. Vi kollade på den innan, handlar om en pilot som blir av med sitt jobb och klär ut sig till tjej och söker jobb som pilot igen. vet låter inte sóm en så bra film, men jag gillade den. Nu är det bara fem minuter kvar till solsidan och jag måste duscha och packa, så hinner inte sitta här nu, kasnke slänger in ett godnatt inlägggggggg, puss

spelnörd

Blivit spelnörd nu när jag inte haft något att göra, johannes fel att jag började spela coaster crazy men icy tower kom upp på facebook och såg då att det hade kommit ut ett nytt till iphone, spelar även de på datorn och men får damp och typ slår i tagentbordet för det gick dåligt..

.

 

 


gocartcity

I onsdags när jag fyllde år var vi ju och körde gokart eftersom jag är king på det så blev jag uppskriven på månadslistan och om jag vinner denna månade får jag fem gratis omgångar att köra :)

mys frukost med familjen framför tven


kalas

kom hem typ halv sex, klockan sex kom gästerna så fick snabba mig att fixa mig. men det gick bra, nu börjar dom att åka hem och frallemaaaan har somnat i soffan, sjuk och stolt iPhone 5 ägareär vad han är.. jävla skit unge.. aja nu ska jag försöka sov mår inte såbra. hoppas på att kolla solsidan hos Johannes imorgon om jag mår bättre, natti puss


vinnare av toarpscup


godmorgon

vaknade nyss jämte gose, sätte på tven och käkade lite, snart kommer pappa då åker vi och hämtar julia och laman sen hem. packa lite och till dalsjöfors för jag ska spela cup :)


fredag

sitter hemma hos Johannes och kollar tv, vet inte vad vi ska hitta på bara mysa hoppas jag ;) kommer inte blogga så mycket ihelgen ska ja kalas och fotbollscup kommet inte hinna blogga då.


natti


bullläää

Hängade med Julia hem idag, sjukt go brud det dära. Hjälpte henne att fixa lite med en gamal mobil för hon har tappat sin iphone i toaletten så den funkar inte hahaha. Sen fixade vi mitt hår, jag tycker det blir så gult när man slingar och färgar det Julia igen för att käka och sen la vi oss i henne säng och pratade och skrattade åt allt och ingenting. Nu ska jag packa lite saker, för sover hos Johannes imorgon.
 
 

familjepizza

Tjocka som vi är, har två timmers lunch på torsdagar så vi trallade bort till piszzerian och köpteen familjepizza och delade på fyra personer. gott menså jävla ont i magen....

så här ser jag ut idag

nu sticker jag till skolan, kort dag idag, hänger med Julia hem sen så ska vi fixa mitt hår, så jag slipper detta gula fula hår...


haft en kanon dag, godnatt nu


ombre

Om jag hade varit brunett hade jag lätt gjort ombre, hur jävla snygg är inte detta? kolla bara denna tjejen!!
 
 
 
 

gokart

Kom precis hem, direkt efter träning åkte vi  hela familjen in till borås för att köra gokart. Såklart vann jag och min bror är såååå sur. hehehe ;) 

träning

om drygt en timma beger jag mig mot rångedala för att träna, har cup i helgen annars skulle jag skippat träningen för jag fyller ju år. men så ska trycka i mig lite mat och packa.

21 november

fyller år imorgon, så nu vill jag sova o vakna av att familjen sjunger för mig. det dock att jag fått en väldigt fin födelsedags present mellan ögonbrynen.. en stor finne.. aja.. tur att smink finns.. Ellen högst mig vid åtta imorgon hat sovmorgon, sen är det träning hat cup i helgen, i dalsjöfors om någon vill komma och kolla. sen ska vi åka lite gokart hela familjen. men bu säger jag godnattttt, puss


puss

Kom hem från Johannes nyss, victor va där en sväng, sen träfafde vi moa och julia lite. Kollade tv och så. Nu ska jag springa ner hämte cola och polly och sätta på portkod 1321.


studiedag idag - påväg till gose


godnatt babes


tråkigt & super svårt

Sitter just nu och försöker klara av lite moppeprov och trycker i mig lite fruktsallad, klarade precis fas C.


måndag

Hade täntkt blogga imorses men hade varken tid eller lust, och mådde inte så bra heller. Så började att jag gick till skolsyster och fick två alvedon. Det hjälpte ett tag sen fick jag ont i huvudet igen och kände mig yr och konstig. Såprecis mötte jag skolsyster i koridoren och hon sa att jag var tvungen att hänga med henne och ta blodtryck och sånt för jag såg inte ut att må bra. Men så hade hon läkare där så fick lägga mig och vila i ett litet rum. Men sen när jag väl blev kollad så var det väldigt lågt och inte alls bra, så hon ringde min mamma och bad att någon skulle hämta mig. Men ville inte åka hem för skulle hängt med gose hem och sovit hos honom för vi har studie dag imorgon. Men så blir det inte, kanske åker till honom imorgon om inte karolina kommer hit. Och nu ska jag går ner och ha lite kvaletetstid med min broder  framför tven.puss
  
 

hjälp.

Jag blir hela 15 år på onsdag, vilket innebär att jag pluggar AM-kort och letar mopedbil/moppe. Har letat mycket efter mopedbil men finns inte så många frächa och om dom är fräscha kostar dom 150000 kr typ. Och pappa vägrar köpa något som inte är i bra sick, han vill hellre köpa en helt ny moped till mig. Men vill ha mopedbil då man kan ta sig överallt utan att bli blöt och frysa. Även köra på vinterna, utan att frysa ihjäl typ. Menmen får väll se vill ju inte något som bara ska krångla och gå sönder. Ni vet inte någon som ska sälja en fräsch mopedbil?? heheh ;)

kanelbullar.

Mina gose killar på andra sidan gatan ringde innan och frågade om jag ville ha nybakade bullar, vem vill  inte det?? Så gick dit och fikade lite så kom nyss hem ska göra klart en inlämning och sen sätta mig vid tv:en och kolla solsidan men familjen.

 


ögon.

Satt och kollade igenom alla bilder från igår, så såg jag denna. Man ser jätte tydligt på denna bilden att jag bara tar mascara på överfransarna, vet inte varför, men kollade igenom massa bloggar och såg en tjej som gjorde det, och hon skrev att det aldrig brukar bli bra när hon tar mascara på underfransarna så hon slutade med det och märkte att det kommer lite mscara på underfransara ändånär man bliknar. Så jag tänkte testa det och nu har det blivit att jag fortsätt. Jag gillar det, vad tycker ni? ser det konstigt ut? eller narturligt?

mina fina vänner.

(jag, Moa, Julia, Annie, Viktoria, Ellen och Karolina som kom lite senare efter att vi hade tagit kort)
Igår kom mina finaste vänner hit och firade mig lite, fyller år på onsdag. Fick väldigt fina presenter (haha). Sen åt vi lite mat och pratade. Kollade film she's the man, fattade inte så mycket av filmen för kolalde inte så mycket men ska iallafall se den en gång till själv då jag kan konsentrera mig. Sen fikade vi lite, dansade ihjäl oss typ. Så gick vi ut lite, så kom tre töntar hit.  Så Annie hämtade sin mopedbil, och Ellen sin epa och så åkte vi en sväng, men jag och Karolina kom inte plats så vi fick åka med töntarna. Sen när vi kom hem vart klockan typ tolv och alla var skit trötta så några åkte hem, sen åkte dom sista vid typ halv ett, ett tror jag. lyckad kväll om ni frågar mig, tack ni är bäst!!

2012-11-18

Nä nu ska jag försöka ta tag i bloggen inte bara ett inlägg per dag utan fler, och hoppas ni kommer börja kommentera och ge förslag på avd jag ska blogga om. Det är alltid roligt. Annars tror jag att jag lägger ner det här med bloggen. Känns som att man bloggar lite då och lite då. Och hatar själv när andra bloggare gör så, så vill inte göra så. Så undrar om någon skulle vilja slänga ihop en enkel header till mig? hör av er isåfall.

en heldag i Borås

En heldag i borås med mina underbara vänner. Vi fick ledigt från skolan för att få besöka två skolor i borås. Först gick vi till Viskan och åt frukost buffé som ni ser på första bilden som Julia inte ville vara med på. Mycket gott om ni frågar mig haha. Sen halv tio gick vi till  Sven ericsson/teknis, verkar vara en skit bra skola om ni frågar min. Väldigt mycket roliga aktiviteter utanför skolarbetet mycket bra lärare och välkomande folk. Det var två elever på skolan som visade oss runt och visade oss till andra klassrum där några elever från varje linje presenterade de olika linjer som fanns. Blev bara mer sugen på att välja Ekonomi, en bred och intresant linje att gå. Lite över elva var vi klara och då gick vi till Jensen Böfhus och åt lunch. Tog en lunchbiff-expresslunch sjukt gott. Deras sås är helt underbar. Sen halv tolv skulle vi vara uppe på Bäckhäng i aulan på lite välkomande uppträdade. Sen fick vi välja två linjer att besöka valde två samhälls linjer, inget jag direkt blev sugen på men kanske något andrahandsval. Sen när vi var klara där gick vi och sätte oss på Café tant grön och tjatade. Sen ner en sväng på stan. Och nu sitter jag här hemma i sängen och bara tar det allmänt lungt, mådde sjukt illa och trodde jag skulle spy imorses men blev bättre efter att vi hade ätit. Men mër ändå inte hundra så hade tänkt plugga och sen sova.

 


100 dryga,tråkiga,onödiga frågor till er



personligt:
1. ditt fullständiga namn? – Helga  Eva Julia Anette Lövgren
2. Vad är klockan just nu? – 13.37
3. längd? - ca 174?
4. vikt? – inte en aning faktiskt :o
5. smeknamn? – inget som jag haft som liten
6. vart bor du? – nitta, lite utanför borås
7. vad gör du på fritiden? - Umgås med mina underbara vänner och pojkvän, fotboll!!!
8. beskriv ditt utseende (hur känner man igen dig)? – inget speciellt direkt, men lång, blond, blå ögon
9. vad är du mest missnöjd med din kropp? – för lång….
10. vad är du mest nöjd med? – mina ögon (ibland)
11. vad har du för uppfattning om dig själv? - Jag tycker att jag är en glad/sprallig tjej som älskar att leva livet för det mesta, om jag är på humör.
12. vad vill du jobba som äldre? - Ingen aning... något jättekul iallafall.
13. hårfärg? – blond.
14. ögonfärg? - blå
15. någonting du vill berätta om dig själv, som vi inte vet? – jag älskar att bryta regler.
16. kan du själv säga att du ser bra ut? – nej, men kan säga att jag gillar mina kläder vissa dagar, och mitt hår vissa dagar.
17. hur mycket bryr du dig om ditt utseende? - Beror på, om jag ska fixa mig så mycket annars ingenting alls.
18. är det någonting du inte kan strunta i att göra dig i ordning med? – sminket, har inte jätte ful hy. Men känner mig som ett monster utan…
19. någon vana? - Le och fixa håret när jag kollar min i en spegel.
20. berätta något som du nyss lärt dig? – att en mopedbil alltid är automat (hahahaha)
21. vad heter din bästa vän? – inte direkt valt någon bästa vän har många bra vänner, och ni vet vilka ni är och jag löööövar er. Ni finns alltid i vårt och torrt. <3
22. hur många nära vänner har du? – Ja, så det räcker för mig i alla fall.
23. anser du dig själv vara "känd" i ditt område? – Nej!
24. vet många personer vem du är? -  vet faktiskt inte.
25. hör man ditt namn på skolan, vet alla vem du är? – går på en liten skola så alla vet typ vilka alla är.
26. när var du senast med någon kompis? – igår,och min underbara pojkvän (ihihihih)
27. känner du dig tvingad att umgås med vissa kompisar? - Nej, varför skulle jag? haha
28. vem sov du senast hos av dina kompisar? – Karolina om inte Johannes räknas
29. vem sov senast hos dig? -  Julia och Karolina om inte Johannes räknas.

romantik:
30. vill du ha ett förhållande? – Har redan ett och de vill jag ha kvar.
31. vill du helst att din kille/tjej ska vara äldre eller yngre än dig? – åldern spelar inget roll, mogheten!!
32. är du kär? – Ja!
33. tycker någon om dig mer än som vän? – Ja!
34. är du redo för att satsa på ett förhållande? -  har redan ett så ja!
35. hur långt vill du gå med din tjej/kille? - lite udda fråga ohyes!
36. tänker du mycket på utseendet hos din tjej/kille? – Ja eller nej fast jo, men insidan som räknas, utsidan är ett plus.
37. vågar du säga "jag älskar dig" i verkligheten? - Ja? Det är självklart för mig.
38. skulle du kunna vara tillsammans med någon på din skola? – JA!
39. i din klass? - Nej verkligen inte, det skulle vara som att dejta en bror ju..


från kram till sex:
40. har du kramat motsatta könet? - Ja mysigt som bara den!
41. har du någongång bara velat gå fram och krama någon? - Ja om jag vill kramas så varför inte? haha
42. har du kramat någon du tycker om inför folk? - Ja såklart !
43. har du pussat någon i motsatta könet? - neee urschh vad äckligt, haha jo det har jag.
44. har du pussat någon i medsatta könet? - Ja!

45. har du pussat den du tycker om? - Ja!
46. har du pussat någon inför folk? - Ja!
47. kysst någon inför folk? - Ja!
48. hånglat inför folk? - Ja!
49. vem var ditt första hångel? – Oj, minns jag faktiskt inte..
50. hur många har du hånglat med under en kväll? – Haha detta är verkligen något jag ångrarmen hade en liten ”tävling” på gothia discot och ah det blev rätt många..
51. vem är ditt bästa strul? – minns inte, hahaha
52. och vem är ditt senaste? – Johannes.
53. ditt snyggaste hångel? – privat, han är sååå snygg!!!
54. skäms du över att hångla inför folk? - Nej det skulle jag inte säga, men strular deffenitivt inte med vem som helst.
55. haft sex med någon på offentlig plats? – nej.
56. haft sex överhuvudtaget? – ja.
57. hur gammal var du första gången? – privat.
58. hur gammal vill du vara första gången? – äldre än vad jag var.
59. blivit dumpad efter sex? –nej.
60. har någon av det motsatta könet sett dig naken? - Ja.
61. har du gjort något av detta med de medsatta könet? - Efterbliven fråga haha..

tankar & skit:
62. har du någon fobi? - AA, kryp och liknande ormar, ödlor.

63. har du någon allergi? - Yes, massa… nötter är farligast, orkar inte skriva upp alla (hahah)
64. vad tänker du på innan du somnar? - Allt som hänt under dagen och mina vänner och pojkvän.
65. vad är de första du tänker på när du ser en person? – beetendet, klädseln.


HÄR SKA BARA TJEJER SVARA!
66. vad tycker du bäst om att höra att du är snygg eller höra att någon tycker om dig? - Att någon tycker om mig, fast lika charmerande att höra komplimanger om ens utseende, right?
67. en galen kväll med tjejerna eller en mysig kväll med killen? – Båda är absolutlika mysigt!! Men en kväll med killen just nu hade inte suttit fel…
68. vad kommer först, killen eller din bästa vän? - Kommer på samma plats.. fast på olika sätt.
69. hur ofta tänker du på killar omkring allt annat? - Väldigt ofta haha.

HÄR SKA BARA KILLAR SVARA!
Men julia är så busig att hon svarar här ändå..xD


70. vad tycker du bäst om att höra att du är snygg eller att någon tycker om dig? -Tycker om mig.
71. vad kommer först, tjejen eller träningen? - Killen !
72. hur ofta tänker du på tjejer omkring allt annat? - Tänker på killar.
73. runkar du regelbundet? - Är som sagt ingen kille

Ångar mig lite att jag svarade på dessa eftersom det blev fett onödigt. Haha

vad väljer du?
74. oskuld 40+ eller icke oskuld med åldern 13-? - Icke oskuld ålder 13 isåfall.
75. vänskap eller förhållande? – båda… kan inte välja.. beror på sitivationen…
76. snyggaste killen/tjejen i stan med sämst personlighet eller fulaste killen/tjejen i stan med finast personlighet? - Med finaste personligheten självfallet.
78. vad är sexigast, naket eller underkläder? - Naket i guess haha
79. hur gammal är du helst i mellan 7-13? - 13 isåfall


skulle du?
80. kunna byta liv med någon? - Ja, fast max 1 vecka.
81. isåfall vem då? - Megan Fox, Justin Bieber eller Zac Efron.. bara för att testa vara kille.
82. vad skulle du göra om du fick byta liv med de motsatta könet för en dag? -
83. kunna visa dig naken för hela klassen om du fick 10.000 kr? - Ingen aning... inte tänkt på det direkt.
84. Pussa en främmande kille på stan? - Om det var en utmaning, beror det på vem killen är.
85. kunna sova ute på vintern? - Ja i tält !

86. kunna flytta till ett annat land, vilket isånafall? – USA, London, England, NY eller Spanien (något jag sa ligger säkert i något jag skrev sämt på geografi)
87. kunna slösa ditt liv på ciggaretter & droger för att du mår dåligt? - NEJ….

klädstil:
88. anser du dig själv vara en speciell stil? - Diggar min stil eftersom jag klär mig utefter vad jag känner mig bekväm i men speciell vet jag inte.
89. vad klär du dig i oftast? - Svarta tighta jeans, en top.eller pösigare byxor och något basic.älskarbacis det är så snyggt!!!!
90. tänker du alltid på vad du tar på dig? - Nej, bara om jag ska göra något speciellt.
91. klär du dig dyrt? – nej, normalt.
92. vad kör du på: fashioncorestilen, fjortisstilen, bratstilen, modestilen, vanligt eller något annat? - Modestilen av dessa??? Eller vanligt?? Fattade typ inte frågan :p


senaste 48 timmarna har jag?
93. pussat någon? - Ja
94. Dansat? - Ja, haha
95. fått en kram av en helt okänd? – nope!
96. ringt någon? – Ja.
97. blivit uppringd, vem var den senaste? - Ja.. mamma

98. funnit kärleken? – för långesen.

99. kollat på google? -Ja faktiskt

SISTA FRÅGAN!
100. hur lång tid tog detta? - Hundra år, nejmen 30  minuter, klockan är  14.07.

 


RSS 2.0