Vine bästa appen ever hahahahaha

Åt lite kyckling sallad med mamma innan eftersom vi är hemma själva. Sen stack jag ut en sväng med Annie och viktoria om ni inte följer mig på appen "vine" så börja med det haha. Där får ni se det mesta jag gör HAHA. Heter julialovgren på vine.

Stökigt rum jagvet, men dagens outfit


Torsdags kväll

Har tränat i dag med goaste brudarna, fyfan va roligt det är haha. Han också med att sola, försöka skaffa lite färg tills skolavslutningen. Men såklart dök mina pigmentfläckar i ansiktet upp, värsta stället att ja det på jag lovar. Och nu ska jag äta lite och sen sova.

outfirrre

Vita dr.demin och blus från KappAhl.

new shoes


Sneakkkk


PW

Eftersom jag hade så ont i fötterna och benen efter simfötterna så tänkte jag att jag kan lika väl ut och gå lite för det lär ju inte bli värre. Men fyfan va ont jag hade.. fick ta av mig skorna flera gången. och sen helt plötsligt dör min mobil när jag har typ 3 km kvar hem så det är inte med på kartan eller något ju.. och nu ska jag gå och lägga mig!!!!

Bal i Ulricehamn

Efter skolan åkte ag hem och sminkade om mig tog bort allt de svarta från spexet och så. Sen åkte jag, Joel och Elon in till Ulricehamn för att kolla balen. Men jag träffade några kompisar eller jag visste att dom skulle dit så dom mötte mig hehe. Gick runt med dom en stund och pratade.

Spex

I dag var det spexdag och jag var dr.mugg. Gick runt i simfötter nästan hela dagen så har sjuk träningsverk i benen och rumpan. Vi hade bara lektioner fram till lunch sen var det brännbolls tunering. Vi i 9a vann alla matcher utom final matchen haha.

Kör i mat

Hade språkfotboll i skolan idag, tyskan vann... Men det avslutades med straffar.. Iallafall åkte in till Ulricehamn efter skolan käkade en kycklingsallad och fick med mig 3 blusar hem. Visar er någon annan dag för nu ska jag sova, imorgon är spex och brännbollen i skolan.

Bal

Hängde mes Julia hem efter skolan så åkte vi in till Borås och kollade nör friskolorna hade sin bal. På bilden ser ni Noomi min granne, sö himla fin. Hennes klänning var jätte fin och så brun hon var. Gaaah, så avis!!

Kycklingsallad

Vi åkte ju in till Borås innan idag, åt på viskar och myste med familjen. Sen upp till sjukhuset och hälsade på Krister. Så roligt att se att han mår bättre, Annelie och Frans kom också dit en stund. Nu ska jag kolla tv med min bror. Och imorgon är det vanlig måndag med skola.

och vad ska man skriva här...?

Har bestämt mig nu, ska försöka blogga mer. Men kommer nog bli mycket inlägg via mobilen. Och ska försöka ta med kameran lite oftare så det blir lite roligare bilder än bara dåliga iphonebilder. Idag är det ju morsdag så vi ska åka in en sväng till Borås och äta. Sen en snabbis till sjukhuset för att hälsa på Krister. och ikväll ska jag ut och gå haha.

Lördag

Det är helg nu, fick hem mina klänningar i veckan och min mys dress som ni ser på bilden. Kommer visa bättre bilder när jag orkar, allt är väldigt knas just nu..

Vandringen....

Igår började vi i 9A och 9D att börja vandra mot en sjö som vi skulle paddla över.  Vi paddlade över och allt var svin roligt och vi hade soligt och bra väder. Vi började äta lite och några byggde vindskydd som vi skulle sova i. Vi badade och hade jätte trevligt. Sen gick jag och några andra i min klass iväg en sväng och när vi kommer tillbaka möts vi av en arg och besviken lärare. Dom samlar alla vid elden och berättar att dom har hittat flaskor med alkohol i och säger att alla måste packa ihop sina grejor och ringa sina föräldrar och åka hem. Alla blev svin arg och ledsen för det var så jävla roligt. Så klockan tio imorses hade vi möte tillsammans och sånt, vi skulle ju egentligen varit lediga från skolan idag. och alla var svin trötta så vi gick hem till Albin, sen åkte jag med Annie hem och nu sitter jag här och vet inte vad jag vill.

jag lever

Som ni kanske har märkt så har jag inte bloggat på några dagar. Vet inte om jag ska fortsätta blogga eller inte för det händer så mycket just nu som får mig att må dåligt. Inget jag vill skriva ut här, och jag vet heller inte vad jag ska blogga om. Jag vet inte heller vad jag vill med mig själv och mitt liv.

t

Som ni kanske har märkt så har jag inte bloggat på några dagar. Vet inte om jag ska fortsätta blogga eller inte för det händer så mycket just nu som får mig att må dåligt. Inget jag vill skriva ut här, och jag vet heller inte vad jag ska blogga om. Jag vet inte heller vad jag vill med mig själv och mitt liv... åh hejdå.

Götlaborg

Hängade ju med Julia hem i fredags och igår gick vi upp vid sju för att åka till Göteborg. Hennes pappa sprang göteborgs varvet, men vi gick mest runt i affärer och myste. Hittade ett par vita byxor och lite smink som jag behövde. Kan visa er en annan dag.


Twiniiiimys

Hängde med Julia hem efter skolan idag, vi somnade i soffan direkt. Träffade älsklingen lite och sen gick vi och köpte glass. Cyklade och kolla på fotboll och sen direkt in till stan och träffade erduan och jonathan + några andra. Och nu ligger vi i sängen och ska sova.

godnattttt

Har hunnit med väldigt mycket idag, träna, sola och fira 8 månader med älsklingen som sover här i natt, så just nu ligger vi och kollat ett avsnitt av andra avenyn sen ska vi sova.

klänning

Dagens outfit bar klänning för första gången i år, med en  stickad tröja från gina och mitt skärp.

Fralleman

Åkte med mormor och morfar till vegby för att kolla på när fralleman spelade match, det blev 4-4. Och som spelade jätte jämt. Nu hat jag pluggar massor och ska snart gå och lägga mig.

leo pants

Extremt fula bilder, men märkte inte det förens jag la in bilderna på datorn. Så det får duga för denna gången. Nya byxor från hm, skit sköna och inte så varma. Hade debatt idag i skolan, gick väl sådär menmen nu är det över i alla fall. Ska fortsätta skriva lite på konsthistorian och sen åka och kolla när min kusin spelar fotboll.

Sneak påväg hem i bussen

 

Ny tröja

Kom precis hem från träningen, tränat i ungefär två timmar med ny tröja hehe. Alltid lika roligt och jobbigt. Glömde min astmaspray hemma så det blev lite jobbigt. Nu ska jag äta och plugga.

nytt från h&m


kladdkaka med kokos torsa


neon

neon tröja från hm, byxor och armband från gina, converse och en gammal skinnjacka.

Sneak på dagens outfit


söndag

Sitter just nu hos Moa i timmele och äter frukost. Åkte hit igår kväll, vi träffade lite boys och myste. Ska hem och plugga hela dagen.. Sen spela match. Så inget roligt att blogga om..

Barnvakt


Barnvakt


Go fika


Var ute och gick i skogen


10/5

Åkte in till Ida igår efter matchen, vi vann med 4-0 sköt i stolp helvetet... Iallafall vi var ute en sväng igår och gick. Sen vaknade vi ganska tidigt idag skulle klippa mig halv ett och jag har seriöst inget hår kvar.. Sen åt vi lunch på torgis.

Julia

Förlåt för så jävla dålig bloggning. Men jag bloggar när jag känner för det och har något att berätta. Iallafall igår va vi inne i stan hela kvällen, gjorde inget speciellt och har inga bilder jag kan visa så får bli ett tråkigt inlägg. Nu ligger vi i min säng och har precis vaknat. Ska äta lite och sen sola, weyyyy

Sneak


Solnedgång påväg hem

Kom precis hem från fotbolls träningen, sprang runt i shorts och kortärmad tröja hela träningen så skönt. Ska slänga i mig lite mat och sen duscha.

Soligt och bra

Ligger ute på altanen och solar lite, ska äta lite och sen åka iväg på fotbollsträning. Valde såklart fel kläder idag svarta mycket och prime, fyfan va varmt det var!!! Hade matte nationellt idag gick väl sådär, och slutade dagen med teknik prov. Fick sluta mycket tidigare så satt ute i solen i över en timma. 

lite bilder från helgen...

...har knappt varit hemma någonting i helgen. Slutade iallafall helgen med att mysa med älsklingen. Måndag imorgon och bara en månad kvar i hela nian och jag klagar inte. Det är så mycket hela tiden nu så tiden bara rinner iväg. Som någon kanske har märkt så har jag tagit bort massa inlägg, men det gjorde jag för att min design krånglade. Men tror det är fixat nu. Men nu ska jag kolla några avsnitt av andra avenyn och sen sova.


bestfriendtag


all black

kjol(ny) - gina, stickat - h&m, skor - prime, skärp - b Young, smycken - faith och tomas sabo

RSS 2.0