Frukost

Var så äckligt hungrig och mådde illa när jag vaknade imorses, kanske inte så konstigt efter gårdagen menmen. Så sprang ner och gjorde frukost till oss. Så satt vi i sängen och åt. Yollibox choklad kan nog vara det äckligaste, men mango den är svin go.

collage

Ett litet collage från igår, har jätte mycket knasiga bilder och så men fick bli dessa. Hade en jätte trevlig och rolig kväll hos Arvid igår, trots lite tråkigheter. Va hemma i sängen tio över fyra så det blev en lång kväll.

Glad påsk

Började dagen med att gymma med Julia, sen när jag kom hem fick jag leta efter mitt silvriga påskägg som vanligt. Hat duschat och så, väntar på att Julia och Karolina ska komma hit så ska vi fixa oss lite för ikväll. Firar ett åt med min navelpiercing med lite godis också hehe. Men nu ska jag sova en stund och hoppas på att min huvudvärk försvinner.

kalas

Kalas för mamma och är klädd i mina avklippta militär byxor, och en vit vanlig långärmad tröja och mitt Tomas Sabo halsband som jag har fått av Johannes.

En dag med Karolina


bästa karolina.

Tog moppen till Karolina vid tio i morses, så åt vi frukost och sen skulle vi ner till skolan men det gick ju inte såbra. Slutade med att min moppe åkte in på service. Sen hängde jag med Johannes hem en stund, och vid sju kom karolina och hämta mig och nu sitter vi här i min säng och inte gör någonting.


Träna

Ska gymma med Julia efter skolan imorgon, har kort hemkunskaps lektion så slutar 20 över ett och börjar inte innan 10. Så en väldigt kort dag sen är det lov nästa vecka.

onsdag

Fick åka med Calle hem idag, så kom hem mycket tidigare. Var skit trött så somnade typ direkt, sen säger mamma att  en lärare från skolan har ringt. Det var ju inte det roligaste samtalet haha.. skolan är så överskattad. Skulle fotat filmat min outfit innan men har inte riktigt fattat hur jag ska lösa det med musik så det kommer upp någon gång när jag har fattat hur man gör. Men nu ska jag sätta mig och plugga på hemkunskapen. Hoppas på att min bror vill hänga med ut på en powerwalk sen.


randigt

Hur snyggt är det inte??? vill ha en randig skjorta nu. Matcha till massa färger eller bara svartvitt. åh bajs att min plånbok är lite tom hehe..

Bussen

Pluggar lite det sista i bussen påväg till skolan. Börjar med idrott så bytte om hemma, jag och viktoria ska leda lektionen idag. Det ska nog gå bra. Efter skolan åker jag in till stan och möter upp Ebba, ta en liten fika och fixa lite inför helgen.

levis shorts

 
Skulle typ kunna döda för ett par sådana här till sommaren, har kollat överallt men hittar inga i rätt storlek. Dom passar till precis allt och är sjukt snygga!! Om det är någon som vet någon stans man kan få tag på dom så kommentera gärna eller hör av er på något sätt.

tisdag

Skolan var helt okej, bytte om till tränings kläder i skolan och direkt till gymmet med Julia och hennes syster. Körde lite ben, rygg och armar. Sen hängde jag med Julia hem en stund, vi åt lite och så. Sen kom pappa och nu har jag precis duschat och ska snart börja plugga på konsthistorian. Kommer kanske något roligare inlägg senare, för måste plugga nu.

Konsthistoria

Johannes kom ju hit innan, vi satt och pluggade i någon timma. Har konsthistoria prov på onsdag, och hemkunskapsprov på torsdag, fy & blää.. I alla fall sen gjorde mamma vofflor som vi åt efter som det är voffel dagen idag. Sen kollade vi top model Sverige och nu har han precis åkte hem och jag ska tvätta bort sminket och sen sova, god natt!!


svartvitt

Nu är äntligen designen klar, Amanda fixade det, ska bara fixa en header men det gör jag såfort jag har tid. Tack så jätte mycket finis! Jag suger på sånt, men nu börjar jag blogga igen. Ni får gärna kommentera vad ni vill se mer av, så kanske jag kan lösa det.
 
Just nu  sitter jag och väntar på att Johannes ska komma hit, vi ska plugga lite och så hoppas jag på att han bakar kladdkaka till oss. I alla fall skolan gick väl ganska fort ändå, hade nationellt prov sista lektioen man skulle göra en liten lab, det var inte alls svårt. Så nu är det över, det är ju bara tre dagar kvar i skolan nu sen är det påsklov.  Vet inte riktigt vad jag ska göra på påskafton än, men det löser väl sig alltid. Men på lovet har jag massa saker att göra, vara lite busig och så hehe. Och ägna mycket tid åt Johannes.

paus

Usel uppdatering, men tar en liten blogg paus. Nu tills minblogg är fixat igen.. puss

fittladdare

Nationella i no idag som gick sådär, eller kändes sådär. menmen, efter skolan hängade jag med Julia hem en stund, vi åt och sen stack vi till gymmet med hennes syster. Vi har tänkt börja gymma, vi får väl se hur det slutar. I alla fall så hade min mobil kommit idag så har änligen min femma igen. Men nu när jag skulle lägga mig och ladda mobilen så funkar inte fittladdaren, tror jag dör. Min mobil dör typ nu... åh sug kuk.

dagens klädsel

jätte dåliga och fula outfits bilder... men när jag ko hem hade jag huvudvärk så tog en Alvedon och sätte mig och pluggade. Vi har ju nationella i no imorgon. Så tog moppen till Julia innan så åkte vi och köpte lite godis som vi ska ha med oss imorgon. Och sen en svängupp till hennes lilla pojki. Det var sjukt kallt och läskigt att köra hem själv sen. Men nu ska jag sticka ner och äta, puss
 

svartvitt

Två bilder sen innan.
Nu har Johannes precis åkte hem, ska lägga mig och plugga lite. Skola imorgon som vanligt och på tisdag har vi nationella i kemi, kommer nog gå mindre bra menmen. Så ska hem och plugga imorgon, så hade tänkt bjuda på en outfit i solen om det är någon.  

midnight dare


Söndag

bild från i somras.

Vaknade ganska tidigt imorse men låg kvar i sängen en stund. Sen gick jag upp gjorde en god frukost och stack ut och tränade, vill ha värme så man kan träna i korta byxor... Nu har jag precis duschat och väntar på spagetti och köttfärs sås. Hoppas på att Johannes kommer hit en stund sen.


Två från idag

Två bilder från idag. Nu ska jag sätta mig framför tv:en med mamma och pappa. Sakna min pojkiiii och äta japp som vanligt hehe. Imorgon händer nog inte så mycket, ska träna lite med pappa och hoppas på att Johannes komemr en stund efter sin konfa.


Tomas Sabo

Finaste preseten av finaste pojkvännen, älskar dig så.

ett halv år

Ett halv år, 6 månader men världens finaste pojkvän. Älskar dig så Johannes. Hade en super mysig natt och kväll. Vi bakade kladdkaka och myste framför tven, sen somnade vi båda två.


Twiniiii

Efter skolan tog jag och världens bäst Julia en sväng in till Borås, pratade om allting och tog en lång fika på viskan. Nu ligger jag i min säng och försöker plugga fysik.

Sovmorgon

Har sovmorgon till fem i tio på torsdagar, men vaknade vid åtta ändå. Gick upp slängde i mig en go frukost och la mig igen. Men nu är jag påväg till skolan, efter skolan åker jag och Julia till Borås en sväng. Får se om det kommer något outfit bild kanske.

VS - bikini

Min VS bikini, vet att skärpan är i bakgrunden på första bilden men orkade inte ta om. Man ser dock innte volanden på underdelan så bra men färgen ser man iallafall. Kommer kanske en bättre bild någon annan gång.

radigt och rosa

Hade idrott det första imorses så tog på mig idrottskläderna hemma, slängde bara ner något i väskan. Det fickbli mina gamla byxor med hål på knäna och en randig tröja. Plus att det var så sjukt kallt idag, så jag hade min favvo mössa på mig. Och min nya älskade väska, det bästa är att den är rosa!!! hihii.

Tatigaste skolan ever

Eftersom att jag går på dem tatigaste skolan ever, så tog maten slut på en kvart idag, såklart fick jag ingenting. och tänker fan inte äta makaroner och senap som dom erbjöd. Så direkt när jag kom hem slängde jag ihop detta och det åt jag upp på mindre än en minut så hungrig. Menmen nu ska jag plugga och vänta på mamma som kan laga mat iallafall, det är inte min största sida direkt. hahha puss


Min kärlek

Hängde med älsklingen hem efter skolan idag, vi gjorde smoothie, mackor och kokade ägg. sslängde oss framför tv ochlåg där tills pappa kom vid halv nio. Vi hade så mycket att prata om eftersom vi inte hade varit själva på över en vecka eftersom han kom hem sent igår kväll. Kina är verkligen ett ställe jag vill besöka, verkar så sjukt häftigt. Jag hade ju inte sovit något inatt och Johannes hade jetlag så vi var jätte trötta, tror faktiskt vi somnade en stund. Men nu ska jag hoppa i ett fotbad och sen plugga.


R.I.P

Det första mamma sa till mig är jag kom hem igår var att Fleckiz hade legat  död i buren. Min älskade kanin, han kunde hoppa 50cm högt, ligga på rygg, hoppa lös i hela trädgården, han kunde spela fotboll, man kunde gå ut och gå med honom. Vilket jag hade lärt honom... Varje morgon när jag gick utanför dörren påväg till bussen hörde man hur han sprang ner för trappan i buren. Men som tur dog han inte utav någon sjukdom utan av att han var gammal, han var 10 hela år. Men allt känns så konstigt när han är borta. Grät från att jag fick reda på det tills imorses, för kunde inte sova på hela natten. Många kanske tänker med det är bara en kanin, men han var speciell han var inte som någon annan.  


Göteborg

I måndags hade vi studeidag och jag tog mig upp hyffsat tidigt för att åkte till göteborg med Julia och Karolina, goaste tjejerna. Köpte inte så mycket, en mascara och en tygpåse. Ett par jätte söta trosor. Men är ändå nöjd för måste spara lite pengar nu. Jag hade på mig min nya rosa jacka(inte rättvis färg på den dock) som ni ser på första bilden, till svarta dr,demin  och prime. Hunkydory tröja och mössa. Vi gick runt i massa affärer och åt super goda mackor, fast både jag och julia fick typ allergisk reaktion, men annars var det jätte mysigt.


rubriken är alltid det svåraste

Vet att jag kommer ångra mig om jag tar bort bloggen, för jag tycker det är kul att blogga, annars hade jag ju inte gjort det. Men alla jävla kränkade kommentarer, blir så arg. Så tänker sätta lösenord på min blogg. Det kommer ske i veckan då jag har tid och mår bättre. Så om ni vill fortsätta följa min blogg får ni la fråga efter mitt lösenord, vet inte hur länge jag tänker ha lösenord men ett tag iallafall.

Kommentera..

Funderar starkt på att lägga ner bloggen, vad tycker ni?..


Melllo

Åkte en liten moppe sväng och kollade en sak. Sitter nu och kollar på melodifestivalen, ska snart äta och sen mysa med Moa, saknar Johannes så himla mycket..

iPhone skit...

Sitter just nu och bloggar från min gamla iPhone 4, eftersom jag va tvungen att lämna in femman. Passade på att köpa en jacka när vi ändå var i stan. Som ni kanske får se imorgon eller på måndag. Har verkligen ingenting att blogga om just nu. Så det kommet när det kommer. Puss


fredag

skit go dag, började dagen i skolan med mustachgänget hahahaha... ser hängande Moa med mig hem så drog vi till backen. träffade massa goa människor. nu sitter vi och myser på mitt rum. saknar min älskling såå :( som tur kommer han hem på måndag.

fuck cancer


upptryckt

Kan ju inte säga att man är direkt fin i moppehjälm... Men iallafall var hemma redan innan tre idag så sjukt gött. Suttit här i soffan i snart två timmar, pratat lite med Johannes och spelat candy crash haha. Nä men ska snart göra något att äta. haha är typ inne i en period då jag äter hela tiden är hungrig hela tiden.. jag älskar mat!!


frukost hos Karolina

Imorses tog jag moppen i minus grader ut i skogen till Karolina. Frös ihjäl typ, hon bjöd på frukost och massa prat som vanligt. Sen tog vi moppen ner till skolan runt kvart i tio. Vi båda har nämligen sov morgon på torsdagar.


min dag

Vaknade hos Moa imorses, hade idrott på morgonen så tog på mig idrottskläderna redan hos Moa, som ni ser på första bilden. och såklart ville moa ta ett litet kort. Sen på so lektionen fick jag en fin bild på älsklingen och hans syster. saknar honom så.. han är på andra sidan jorden just nu. samtidigt som jag och viktoria tog lite kort hehe. Sen direkt efter skolan gick jag hem till Moa hämtade moppen, så tog vi en sväng till Ica och köpte lite fika. Sen var jag tvungen att åka hem för hade bestämt att jag skulle prata med Johannes på Skype då. eftersom han inte har internet och så hela tiden, så vi har nästan ingen kontakt alls nu.. iallafall sen vid halv sex åkte jag till backen, hängande upp Malin på en galge hahaha. och nu ska jag läsa min tråkiga bok...... och sen sova, långt inlägg jag vet men hade bara lust att skriva.

slagggga hos Moa

Åkte moppe till Moa efter skolan innan, så åkte vi vidare på sminkparty. det var väl trevligt men inte något jag ville ha. Sen åkte vi in till Ica för att köpa lite frukt och nu sitter vi och pratar i Moa säng.

nu har älsklingen åkt...


rosa byxor

Rosa dr.demin och svart tröja från gina. nervikta primeboots och gamla fula solglajjjjor.

Armband

armabnd mor huvudvärk och smärtor.

Vaknade med migrän imorses så gick upp och to gpå mig mitt armband och la mig igen, åkte tillskolan runt nio då Joel hämtade mig. Har fortfarande lite ont i huvudet men inte alls på samma sätt. Skolan gick snabbt, missade några lektioner i morses men inget super viktigt. Kom nyss hem knäpptenågra outft bilder ute i solen som kommer upp sen.

 


jeans shorts

Har äntligen hittat ett par perfekta blå jeans shorts, älskar fransarna och modellen. Har ett par med nitar som jag köpte förra året och kände att det behövdes ett par utan nitar, och dessa satt perfekt. Nu är det bara svarta och vita som fattas.. svider i plånkan..

passionfrukt

min kvällsmat. Har blivit totalt beroende av dessa små godsaker, äter minst en om dagen. Antingen bara delar och äter, i smoothie, i yoghurten eller i kesella.

3 ml för 399kr

 
Pussade älsklingen för sista gången på över en vecka idag för imorgon åker han, kommer sakna honom sååå. Sen tog jag bussen hem, lite senare åkte jag och mamma in till Borås. Köpte en väldigt efterlängtad xlash som ni ser på bilden. Hoppas verkligen det fungerar lika bra på mig. Köpte en till sak som jag kanske visar senare eller imorgon.

älsklingen

är hos Johannes nu, vi ligger och myser framför en film. ska nog sova sen för de är ju skola imorgon, bloggar mer då. puss

Kalas

Tog moppen hem vid fyra tiden, och sitter just nu i vegby och ska äta tårtan som ni ser på bilden. Åker tillbaka till älsklingen sen och sover där en natt till, så mysigt.

frukostmyyyys


älskling

Ska sova hos Johannes i natt, tog moppen hit vid typ 5. Imorgon ska Ebba ha kalas och sen åker jag förmodligen hit igen och sover en natt till för på tisdag åker älsklingen till Kina och är borta en vecka, kommer sakna honom så himla mycket... Men bloggar mer imorgon, puss


frukost


tacomyyyys

Igår kväll gjorde vi Tacos och myste till gladiatorerna, sen spelade vi lite. Sen gick jag och Ebba upp, somnade typ direkt. Nu har jag precis vaknat och ska gå ner och göra en god frukost.

ner vikta prime

Hade min prime boots idag, resten av outfiten hittar ni på min instagram @jjjjulialovgren. Ny inköpt tröja från Gina tricot. Vädret var helt underbart idag så jag, Julia och Karolina gick ut på lunchen och tog massa bilder, men som vanligt blev vi helt flummiga. Aja kanske dyker upp någon lite senare. Är påväg hem från Johannes just nu.

RSS 2.0