hårtips

- Tvätta det så sällan som möjligt, sliter så sjukt mycket på håret att tvätta det ofta, men när du gör det schamponera 2/3 ggr (gör alltid det). Om man får äckligt hår, använd torrschampo och tofs som snabblösning, håret vänjer sig snabbt och blir inte smutsigt lika lätt. Tvättar man det varje dag däremot så vänjer ju sig håret vid det och blir äckligt snabbt!

- Vet inte om det är speciellt bra, men håret blir mycket finare av att borsta det ofta. Dock kan man ju tänka på vilken slags borste man använder, svinhårsborstar är bra!

- Skölj håret med iskallt vatten i slutet av duschen, stänger igen/ger glans/styrka om jag förstått rätt!

- Använd schampo/balsam som passar just ditt hår, glöm inte inpackning! En gång i veckan i alla fall. Fråga hos frisören om hjälp!

- Borsta inte i blött hår, lägg dig heller inte med blött hår.

- Använd balsamspray för att undvika tovor/trassligt hår.

- Klipp dig relativt ofta även om ni är som jag och hatar att göra det, men blir så mycket bättre efteråt.

- Sov med fläta och använd tofsar utan en sån där metall bit på.

- Använd bra olja/silikondroppar som vårdar håret, inte bara lägger sig på. Även här fråga hos frisören, kanske är ganska dyrt men värt ändå då de räcker huur länge som helst.

- Ät nyttigt, hälsosamt, drick mycket vatten, sov mycket osv.

- Ät kosttillskott för hår/hur/naglar, tex. Panto 3.

- Massera hårbottnen för att få igång blodcirkulationen!

 

hittat på en annans blogg men tycker det var så sjukt bra tips, ska själv börja tänka på det, för vill ha längre och friskare hår. .


Behövdes lite nytt i garderoben


Friluftsdag i backen

Haft en go dag i backen med skolan, bara¨suttit inne eftersom jag inte kan åka med min fot. Blev väl lite drygt men det funkade. Det var någon mer skola där som bara bestod av utlänska, och såklart skulle dom kaxa. Så en blev ner slagen och en slagen i ansiktet med en stav, ovanligt när det gåller utänska. Menmen dom mår bra nu iallafall hehe. Nu ska jag plugga no...


Behövligt


godnatt

Nu har vi precis lagt oss, suttit i sängen och skrattat och pratat om precis allt (mycket pinsamt). Imorgon ska vi till backen men först ska vi upp och lyxa till det med en kanon frukost. Godnatt finisaaaar


solglasögon

Hittade dessa på en sida innan, och tänkte köpt sådana när dom fanns på gina, men när jag beställde var dom slut. och nu har jag äntligen hittat dom så ska beställa dom i helgen! heheh

bustier

Sjukt sugen på att köpa en sådan här, skit snyggt till shorts i sommar och även nu till något snyggt. Eller under en transparant skojorta.

Julia Karlsson

Tycker alla kan klicka in här, och börja förlja denna tok snygga bruds blogg. Hon har lovat att börja använda kameran mer så kika in lite då och då. Följ henne gärna på instagram @jjulialinneaa också. Världens bästa twiniiii<3

iPhone bilder

Nervikta prime och avklippta byxor från gina tricot, tillsammans med en svart basic tröja. Skolan var helt okej, men jävligt dryg ändå. Ska iallafall få byta spanska grupp nu. Hoppade hem till Julia efter skolan och hämtade lite saker, hon ska ska sova hos mig i natt för imorgon har vi friluftsdag och ska till backen. Så vi ligger i sängen och vara pratat, så mysigt.


Smoothie & kemi plugg


pojkiiii och victor

 
Ni har väl inte missat att kolla in dessa super goa killars blogg?!?!? klicka här allihopa!!! dom bjuder på sig själv och knasiga videoinlägg får ni se. Följ dom på instagram @johannesvegborn @victormostrom2 också.

nitar

I söndags var Julia och Moa på ullared, då köpte dom detta skit snygga iphone skal till mig. Ville ha ett svart eftersom jag har vit iphone. Då är det snyggt med svart till svarta outfits. Och jag älskar nitar så det var toppen!

giltter

Dagens, var tvungen att ta med blixt för att glittret på byxorna skulle synas. Har länge tittat på dessa byxor och när vi var i Skövde hittatde jag dom för 150kr på reastången. Svart vanlig långärmad tröja från gina, & tomas sabo armband som passar till allt.

ny vecka

Kom precis hem efter skolan åkte jag direkt till körskolan. Fixade lite där och sentill vårdcentralen tog bort dom sista stygnen. Sen till Johannes, va hos han vid typ halv fem. Vi spelade lite med tobias och åt. Kollade film och hade massa måndagsmys, hihiih. Nu ska jag snart sova för dör typ av hunger men orkar inte gå ner. Tråkig bloggning från mig idag, lovar imorgon blir det bättre, då ska ni få en blogg att kika in på, och jag ska visa mitt nya iphone skal. Nya brallor ska också användas så kanske kommer en outfit?

Måndag...


Statistik

Kollade precis statestiken på mobilen, brukar bli glad när jag ser att det är runt 50-60 unika besökare, men idag var det 137 vilken som gör mig väldigt glad. Haha kan ju bero på att jag länkade min blogg på facebook innan när jag länkade moas blogg här på min blogg. Men får väll hoppas att några av dom som kollade in stannar kvar :) glöm inte heller kolla moas nya blogg.


två tröjor

Klickade precis hem två tröjor från gina tricot, visar er när jag fått dom. Vet dock inte om jag ska behålla dom eller inte, det får vi se. Nu ska jag fixa lite tills imorgon. det är ju måndag och ny vecka. Bara två veckor kvar tills det är  lov och Johannes fyller år.


2 nya från lager 157


moa linder

Nu tycker jag att alla ska börja följa min underbara vän Moa och henne blogg, den hittar ni här. Följ henne på instagram också @moalindeer.

söndagsångest

Inte blivit så mycket bloggat under helgen, i fredgs tog jag bort stygnen(inte alla), klippte mig och sov hos johannes. Kom hem sent igår kväll och la mig nästan direkt, och idag har jag inte gjort något, ska bort till mormor en stund sen. Kommer kanske en outfit sen om jag orkar ta på mig något vettigt, när jag är hemma går jag mest runt i mina rosa mjukis. Börjar få lite ångest inför veckan känns som vi har skit mycket i skolan, nationellaproven börjar och fotbollen börjar och jag kan inte träna. och det är svin kallt ute vill ha sommar.. nä nu ska jag sluta klara och plugga moppe istället, puss

underbar frukost


morgonmys❥


varning för äckliga bilder.....

bilder på foten i helt konstig ordning haha. tårna är cp.


i garderoben

Haha sätte mig precis i min lilla "gå in garderob" med täcke och kudde för att plugga globalisering. Där får jag vara själv och kan koncentrera mig, plus att det finns ett element precis här jag sitter. Imorgon är det fredag och jag ska klippa mig. Gipset och stygnen ska bort, ingen häfffffaklump längre. Äntligen!!!


ljusrosa

 

Ljusrosa från bikbok, svarta drdemin och mina två tomas sabo armband.


torsdag

Hade sovmorgon till fem i tio. Sitter här nu på svenskan och kör lekar med min mobbade klass, till 10.40. Några har nationella så vi har ingen lärare. Och så är har vi redan jobbat igen en matte lektion så vi har inställt sen. Så har hål till 12.40.. Sen en lektion så slutat vi 14.20. Hänger nog med Johannes hem en stund. Sen ska jag och Joel till Borås och kolla lite :)


hallon te

Suttit här och pluggat sen Moa åkte, så himla dryyyyyygt, orkar verkligen inte. Globalisering blabla. Men är snart klar och har snart druckit upp min tredje kopp te, så sjuktligt gott och det var skit kallt innan. Och där slog klockan 19.23 exakt nu är det 129 dagar med Johannes. Nä nu ska jag skriva klart det sista och sen byta till moppeplugg istället, puss

svartvitt

 

glitter från gina

tröja- gina, byxor- drdemin

kär

Helt kär i det här med hallon, så sjukt gott. Lite hallon, mjölk, yoghurt och sen mixa det. Jätte lätt och jätte gott. Att bara äta så,  eller till mackor det  funkar lika bra som "dricka" istället för juice.

hunkydory

tröja- hunkydory, byxor- drdemin, skärp- b-young

Vanlig dryg tisdag i skolan, har lite panik för kan verkligen inte plugga och har so prov på fredag. Då man ska skriva en argumenterande text om globalisering. Och argumentera och skriva ner det är inte min starka sida direkt. Måste bara berätta att idag  kom det två ni vikarie till  våran skola för många lärare är borta. För det första heter den ena Henrik ochser ut som ett får med långt orange skägg och jätte litet ansikte, den andra minns jag inte vad han hette men han var tyå två meter lång och såg ut som en jätte bebis. Och skojar inte när han höll upp dörren kunde man gå under hans arm för att han va så lång :o

chips

Guuuuuud verkligen älskar att plugga, och speciellt extra mycket när man inte förstår något..


ett steg närmre

Har inget bättre för mig så pluggar lite, inte långt kvar nu.. Så sjukt tråkigt, och onödigt med mc-frågor. När det är moped jag ska ta.  (bild sen igår)


frukost

När man är hemma och inte mår bra, får man unna sig en god frukost. Så jag mixade ihop massa hallon och lite vaniljyoghurt.

bästa som finns, prata bort hela nätterna


amerikanska till kvällsmat


sol och minus grader

Det är sol och minus grader ute, jag vill kunna åka bräda. Varje dag jag sitter i sängen så lysder det in så som på bilden och bländar mig. åååååh på fredag/torsdag åker gipset men kan ju ändå inte åka...


moppeplugg

 


Emilia, Ida & Ebba

Kom precis hem från en toppen kväll/natt i ulricehamn. Massor av akrobatik och godsaker. Skrattat så mycket så jag har träningverk i magen. Om ni följer mig på instagram (jjjulialovgren) har ni säkert sett våran akrobatik, här i collaget ser ni en misslyckad. Nu ska jag plugga och duscha så jag har helakvällen ledig sen.


lördag

Hade världens mysigaste natt med Johannes, låg och pratade i flera timmar. Så himla mysigt :) nu sitter jag inne i lilla Ulricehamn och äter smoothie, med Ida, Ebba och Emilia :) vi ska kolla film och äta godis hehe


min finaste #godnatt


äntligen fredag

äntligen fredag, kom nyss hem. kansig skoldag idag, första tappade vilktoria sin iphone ute i snön på idrotten, så vi sket i spanskan och letade efter den. men hittade den aldrig. och sen massa mer. nu ska jag iallafall sova en stund, för sova är det bästa jag vet. sen kommer johannes hit. invigde mina rosa älskade brallor från drdemin också  :)


Ögonbrynshelvete

Ville såklart testa färga mina ögonbryn, så gjorde det och glömde tvätta bort det i tid. Så nu ser det ut som att jag försökt fylla i dom och misslyckats totalt. När man färgar håret kan ju hårbotten blir brun, så ser mina ögonbryn ut. Har panik och det får fan inte bort. Hjälppppp


hihihihhi

Tycker ni alla borde klicka här och kolla på deras videoinlägg. Söta, körda idioter hihihihi

långdag

Känns som det har varit en sjukt lång dag men ändå bra. Skolan var okej, vi var på tingsholm och besökte två valfria linjer. Sen hade vi bara matte och hemkunskap. Sen efter skolan åkte jag, julia och karolina in till borås shoppade lite och fika. Sen gick vi till teknis för dom hade öppethus. Vet iallafall  vad jag ska välja som första och andra val. känns skönt.


Finaste pojken♡


lockar

Älskar verkligen min locktång, man kan göra massor olika lockar med den. Älskar att ha så som på bilderna över. Lite fluffig toch halv lockigt typ. Lockar håret med stora långa mellan run och sen kammar ut det nogrant.

rosa plysh

Bara älskar mina rosa mjukis brallor, sjukt goa och varma. Går för mesta del runt såhär. Dom finns på cubus för 199kr :) väldigt vackerbild också haha

skola, operation, pussas, suris

Skolan var lika dryg som vanligt, slutade kvart över två då hämtade mamma mig. Vi åkte till borås sjukhus på undersöknng i halsen sen jag hade halsflus och allt det där efter gothia. Slutade med en liten operation i halsen haha, doktorn kallade det så men jag fick lite bedövning och så klippte dom bort något litet i halsen. Roligaste var att eftersom jag fick bedövning i munnen så kunde jag inte utala bokstäver så pratade jätte roligt. Sen direkt eftr körde mamma mig till Timmele, hängde med Johannes och Victor när dom käkade pizza. Sen åkte Victor hem då kollade vi film och pussades lite hihhiii. Och nu sitter jag här och surar över att mitt minneskort till kameran inte vill fungera i datorn hade ju massa bilder att visa.

Twiniiiii

Twini hängde med mig hem idag efter skolan, vi skrattade och pratade om precis allt som vanligt. Åt pizza och målade ögonbryn som små fjortisar, men så kan de gå om man är jävligt trött och flummiga. Skolan var dryg som vanligt, plus att vi var inne i Ulricehamn på vård och omsorgsmässa. Den sög. Trodde jag skulle dö med kryckor sär ett tag. Hihiii nu ska jag ringa min pojkiiiii


Iphone skal

Åh hur tufft var inte detta då?! Typ ett rosa, åh vill ha. Hittade dock bilden på weheartit så har inte en aning om vart man kan köpa de..


bralls

Invigde mina nya ballor idag från dr.demin sjukt sköna. Nifårstå ut med en ur dålig iphone bid, inte så lätt att fixa massa när man har gips men ska försöka nästa gång. Kom nyss hem så sitter ooch dricker varm oboy och väntar på gose som ska komma en stund.


hemma

kom pecis hem från skövde, haft en hyffsat bra helg. men hade tänkt visa er bilder på allt jag köpt med dom blev kassa som vanligt så visar er någon gång jag använder dem. så krånigt med gisp. men ska äta lite och sen lägga mg och slapppa.

Skräddarbyst

Skulle så gärna vilja ha en sådan här att fota nya kläder och smycken på. Sjukt smidigt för tycker aldrig bilder blir bra när man ska fota "nytt". Ibland när man fotar på sig själv. Men då brukar man oftast inte se så bra hur klädplaget eller smycket ser ut.


Jeans

Tjuvtitt på mina nya byxor, kom precis tillbaka till huset. Varit i ett stort köpcentrum här i Skövde. Fick med mig två par byxor, en t-shirt och en rosa plyshdress. Visar bättre bilder när jag kommer hem.


Mot Skövde

Åker mot Skövde nu och ska vara där hela helgen. Var hemma från skolan idag vaknade med huvudvärk så har suttit och spelat hela dagen :) kommer säkert somna i bilen snart. Men kanaler hör av mig ikväll.


Invigde mitt halsband

Precis som rubriken lyder så invigde jag mitt nya halsband idag. Det vt väldigt behagligt förutom när man hoppade på kryckor då det hoppade upp och ner. Men kan ju lova att det kommer användas mer :) iallafall efter skolan hängde jag med min pojke hem och pussade på honom. Och nu ligger jag i min säng och har sjukt ont i hela kroppen så ska försöka sova.


transparant

Har länge letat efter en vit transparant skjorta, och idag hittade jag denna för hundra lappen på h&m. Var ju inte direkt negativt att det var "pärlor" eller vad man säger på kragen.

döskallar

Såklart hade dom inte det halsbandet som jag letade efter på gina, men hittade detta istället. Älskar döskallar i olika färger när det gäller smycken. Skit snyggt till basic.

paket

Detta kom på posten idag, världens fulaste paket haha. Men finns absolut inga skönare eller snyggare underkläder än victoria secret. Har en bh från deras pink kollektion som är sjukt skön, glider inte runt, upp eller ner.

halsband

 
Hur snyggt??? till basic och jag älskar basic och smycken. Finns på gina för hundralappen tror jag, om jag och mamma åker en sväng till borås sen så måste jag orka kika in där.

onsdag

Hemma och vilar idag, så har absolut inte gjort någonting. Legat i sängen med datorn och kollat massa bilder. Saknar sommaren enormt nu, och vill kunna spela fotboll. Hatar kryckor, får så ont i händerna och benet som man får hoppa på hela dagarna..

detaljer

Dagens detaljer, mitt skärp från b-young som man verkligen kan ha till allting och passar allltid. och mina naglar. Mamma hann tvätta mina boyfrind byxor igår så fick bli dom idag också, tillsammans med en svart enkel t-shirt lite halft i stoppad.


pink

Har fått ställa upp mina prime på hyllan, in fettade och klara... Men just nu hoppar jag runt såhär skäms lite men får hoppas att det är värt det. Måste ha jogging sko för belastar på den foten hela dagarna och får väldigt ont i trampdynoorna och öven hela benet. och inte ens nämna hur ont jag har i händerna och armarna. dålig iphone bild hehehe


inte på humör

skolan idag var det värsta, kryckor och klockan gick så himla långsamt. och vårat schema suger ännu mer än vad det gjorde förra året. fast vi hade typ sovmorgon till 10 på torsdaga, och en lektion sen hål igen. och sen en lektion, sen slutade vi. rätt chill, men så drygt dag ändå. när jag ändå börjat klaga kan jag fortsätta hehe, nä men hatar verkligen gips får ju inte på mig vanliga tighta jeans, och tänker inte gå runt i mina boyfriend byxor i fyra veckor. måste hitta något annat (inte mjuckis!!!!) och jag har fått så ont i händerna av kryckorna. nä jag klagar bara hejdå.

ralph lauren big pony 2

 
Tänkte tipsa er om min parfym, jag älskar den, många av mina kompisar brukar vilja låna den så antar att dom också gillar den. Tycker den luktar sjukt gott, och flaskan är väldigt söt, liten och rosa. Fick den av mamma när hon hade varit i England kommer inte ihåg vad den kostar. Men den finns att köpa på kicks och säkert någon mer stans.

hihihihi


leggings

Hur snygga???? att bara att matcha tillsmmans med en basic topp eller en stickad go tröja. Dessa finns på romwe.com.

precis duschat...

...och ligger just nu i soffan och kollar tv, sjukt jobbigt att duscha och det värker hela tiden.. känner att det är väldigt tråkig bloggning just nu men ska försöka ändra på det. eftersom jag inte gör så mycket på dagarna så hade jag tänkt att jag kunde tipsa er om lite saker istället. kommer ett tips imorgon eller kanske ikväll, beror på hur jag mår:)


hej där

ligger i soffan hela dagarna, har svin ont, spelar massa fifa hehe, och kör med mamma och pappa :) nu är Johannes påväg hit. han ska sova här får se om han står ut med mig haha, nä så jobbig är jag inte men, hejs


ville bara säga att jag lever


ligger i sängen...

...och har precis duschat för sista gången idag. en gång kvar imorgon bitti innan vi åker till movement. åker halv åtta hemifrån.. och jag är skit rädd och nervös. kommer ha sp jävla ont efter åt.. men godnattttt alla fina där ute


backen

Varit i backen idag med bruden ni ser på bilden, sista gången i backen för mig. opereras imorgon och är skit nervös och typ rädd nu... Har precis duschat med sånt special tvål och ska göra det en gång till innnan jag ska sova ooch sen imorgon innan vi åker tilll halmstad. luktar inte gott och det kliar på hela kroppen.


...

Kom precis hem från gose, nu ska jag försöka sova, för har insett vilken jävla dålig kompis jag är.

nyår

Sa ju till er att jag hade tänkt ta massa bilder men kvällen blev inte som jag trodde direkt. Men fick iallafall kort på förrätten och efterrätten, haha :) Vi lagade mat och skrattade mest, sjöng och vilade. olyckor blev det också, haha. extremtdåliga bilder... haha skäms.
 

nyårs klädseln

Svar klänning från asos men dimanter fast sydda nere vid händerna, var även och gjorde min naglar på nailicon.

RSS 2.0