nollningen

Stressade som en idiot imorses för att hinna med tåget, så kom jag till skolan och vi har inställt så hela klassen sitter i bibloteket. Och har med mig alla nollnings-kläder och så i en skit stor väska så hade jag glömt min nyckel så får väl gå runt och bära på den... Men har vanliga lektioner fram till tjugo över två. Sen ska jag ner på stan och äta typ, sen mellan fyra och sex håller alla aktiviteter på. Sen får vi reda på vart vi ska för kröka och sen är det fest någon annanstans, eftersom vi inte fått reda på så mycket information än så kan jag inte berätta något haha. 
 

ångest

skrev ju för någon dag sedan att jag inte skulle skriva mer här, men idag när vi fick våra mac books i skolan så har jag suttit vid den hela dagen och varit sugen på att blogga flera gången.. så vet inte riktigt. kanske bloggar lite när jag känner för det. 
gammal bild från turkiet, saknar det så.
 

sista på jävligt länge

tänkte bara säga att detta är sista på jävligt länge. Mår inte bra ich inget är bra så tror inte heller att jag kommet tillbaka hit något mer..


dagens

 

söndag

 Det är BARA tre dagar tills jag börjar på gymnasiet. Börjar bli lite nervös, för det första så känner jag ingen i min nya klass och allt kommer vara helt nytt. Lära sig hitta till alla klassrum och hur det fungerar på skolan. Men det värsta är nog att gå från att vara äldst och veta hur allt fungerar till att bli yngst och inte veta något haha. usch, men det får bli som det blir..

Uddevalla

 Jag och Ellen hängde med mamma och pappa till Uddevalla där min faster och Göran bor. Vi åkte båt, shoppade och hade det allmänt mysigt i våran egna lilla gäststuga. Tvågalna nätter med massa skratt och läskigheter haha. Alltid lika mysigt vid havet. Vi åkte båt till Orust åt mjukglass och köpte mat. Älskarverkligen att åka båt!!
 
 

Yeyyy

 Har jobbat sju till fyra. Vi åt i blidsberg idag, tog en kyckling sallad. Sen hade jag träning klockan sju, fyfan vilken träning men så jävla skönt nu efter. Och nu ska jag snart sova. 

Måndag igen

Har äntligen träffat Moa idag. Fyfan vad jag har saknat den bruden. Sjukt... vi hade så mycket att prata om, fick prata av mig lite. Hänt så mycket.. Vi åkte till fristad och bada sen in till Ulricehamn och åt. Sen träffade vi massa goa vänner :) 

Uport!!!!!!!!

 
i helgen var det uport festival i Ulricehamn. var där med Julia och Karolina. Och sov i stan efter det o Karolinas farfars lägenhet haha. Så åkte ner och köpte frulle dagen efter. Orkar inte berätta om kvällen/natten men den var helt jävla underbar!!!!

RSS 2.0