18.07

Blev att jag lockde håret ändå till slut, just nu sitter jag och väntar på mina fina tjejer som är påväf hit. bloggar mer imorgon kanske ikväll får se vad som händer.


Nyår

Nu ska jag och mamma åka iväg och handla inför kvällen, dom absolut bästa tjejerna kommer hit ikväll. Man har alltid roligt med dom. Men nu ska vi snart åka, handlings listan är lååååång hehe. Men hatar min bror just nu, men det får lösa sig ändå. Ska försöka ha kameran framme ikväll så ni ska få se lite bilder imorgon eller en annan dag jag hinner. och jag är så nervös föroperationen... fml...

släcktträfffff och det suger


dålig iphonebild


Lördag

Kom pecis hem sov hos Johannes inatt igen så  mysigt, sen imorses hämtade pappa mig så åkte vi till borås och mötte upp mamma så fixade jag mina naglar tills nyår och kollade lite affärer. Nu ska jag hjälpa mamma laga mat och plugga moppe, sen sova ganska tidigt för imorgon ska jag till backen :)

älsklingen

Varit i Borås idag med mina babes shoppade lite och ätit på Jensen. Nu sitter jag hos Johannes vi ska kolla film och mysa lite, thihi


cool chey

bryr mig inte vad ni tycker?!?!
iallafall nu ska jag och Moa nana, imorgon åker jag till Borås med världens godaste brudzzz, vi ska shopppa och mysa på något fik antar jag. kommer säkert bli kanon kul som alltid:):)


99kr riktigt kaaaaappppp


mot borran


cozy morning


bänkad framför tv:en

såklart snyggaste underkläderna som finns, måste ha mer!!!! plus att Justin Bieber är med också kan ju fan inte blir bättre. gaaaahh


julklappar

Fick ju min snowboard innan jul av mamma och pappa. Fick det på bilderna nedan här och massa småsaker och pengar.
Bästa julkalppar lätt, bh och trosor i samma mönster.
Visste inte att Joel hade köpt lite paket innan han åkte (eftersom jag inte vill ha thailand skit). Så fick dessa super bra och snygg hörlurar och en longochamp väska.
 

moaslocktång<3 måste införskaffa mig en egen!!!


ego


hjälp?!

Som ni ser är mmin header världigt oskarp, inte någon som har lust att göra en sådan undefär likadan fast med höjd 400xp och bredd 1350xp ? heheh

dagens outfit

utväxt...................................

Julafton

 
Började med attt Joel kom hem imorses, han gjorde sig i ordning och sen åkte vi mot vegby för att fira på mammas sida. Fikade och åt massa god julmat. Sen bänkade alla sig franför tv:en för att kolla på kalle anka. Sen kom tomten och delade ut massa bra paket. Hade ju redan fått min snowboard och boots. Men fick lite mer fint som jag visar er en annan dag.

Sen efter det åkte vi till farmor  och farfar och firade med släkten på pappas sida. Åt ännu lite till och tomten kom igen, sen körde vi paketrace, och satt och pratade massa, farfar är galen som vanligt. Emil kom på besök soltklart bästa kusinen!!!
 
 
 

snart julafton.

Såhär ser det ut nere i köket hos oss när det är jul, mormors stickade tomtar överallt och en stor fet gran mitt i rummet. Massa tända ljus och lugnt tråkig julmusik. Denna jul har jag absolut inte haft någon julkänsla alls.

av Karolina

Innan när jag satt och skrev bekännelser om mig själv, var jag bara tvungen att be någon skriva om mig så bad karolina. Därför att kunna jämföra med dem jag skrev om mig själv, hyffsat lika ändå :)

 

Vågar alltid säger vad hon tycker och tänker.
Sjukt bra på att övertala och tjata på sina föräldrar, oh herre.. 
Såå beroende av sin mobil, hon skulle seriöst dö utan den :o
Kaxar någon mot henne, kaxar hon tillbaks, speciellt lärare..
Blir hon sur, ja då ska man akta sig 
Så himla go, hittar alltid på galna och roliga saker, man har aldrig tråkigt med henne! 
Måste lyssna på musik när hon åker buss. 
Grym stil, hon tar på sig det hon vill oavsett vad andra säger


bekännelser

Hatar att platta håret, får dåligt samvete.
Kan inte ha samma kläder två dagar i rad förutom byxor.
Älskar snö, åka snowboard är det bästa som finns!
Inte ofta jag tvättar bort sminker när jag ska sova, sen ångrar jag det på morgonen.
Brukar tjata tills jag får min vilja igenom, alltid envis.
Om det finns en iphone laddare måste jag ladda min mobil.
Slåss alldeles för mycket (hahah)
Skäms över min kropp, mina ben.. mina armar.. min näsa.. mina öron..
Har jätte lätt för att gråta när jag är själv eller med familjen. (gråter när jag blir arg)
Hatar när man är och shoppar men hittar ingenting, eller när någon annan ska prova något och tar flera timmar på sig känns det som.
Mitt tålamod ligger på 0.
Jag hatar musik som har jätte långt "förspel" det jobbiga musiken innan sången börjar.
Har en liten nallebjörn jag alltid pussar innan jag ska sova (hemma eller hos johannes).
Vill ha minst 10cm längre hår, ska börja sköta mitt hår.
Är skiiiiiiiit nervös inför operationen även om det bara är i foten dem ska såga..
Lovar mig själv hela tiden att börja plugga mer, och nu när vi fick betygen så ska jag fan göra det.
Han panik över att jag måste fixa moppeprovet innan 11januari annars måste jag gå om kursen för det blir nya regler.
Jag är beroende av min mobil, så rektorn vill att jag ska skriva på ett papper att inte ens får ta med den till skolan... (kan dom glömma att jag gör)
Får damp ryck om jag inte har tränat på länge.
Hade gjort allt för att få vitare tänder..
Saknar min bror som sitter i ett flygplan påväg hem från tahiland just nu, han kommer hem imorgon lagon till kalle anka.
 

backen

Var i backen igår med Ida, den bruden är så sjukt go, trodde jag skulle skratta ihjäl mig. Så tingade hon mig att åka skidor och det gick ju inte så jävla bra. Sen vid typ fem åkte vi och hämtade Johannes så har han sovit här i natt, myyyyys!!


fiesta

I fredags var det fest, ångrar typ att jag gick på den, för det sög och hade hellre haft roligt på nyår. Men mina fina tjejor gjorde det ändå till en bra kväll. gillar er sjukt mycket!!


lite frågor.

Vad står på din önskelista? –  en ny snowboard men den har jag redan fått.
Kommer du ha något nyårslöfte?
Inte kommit på något men det ska jag nog göra, men har aldrig lyckats hålla det.
Kan inte du lägga upp ett inlägg om 10 sanningar om dej? :) det  kommer upp någon dag nu snart.
Bästa som hänt 2012? –
hela sommaren var faktastisk. Johannes!!
Sämsta som hänt 2012?
oj vet inte, alla tjejbråk kanskeeee
Vad tycker du om det här med kalle ankasjul att dom ska ta bort delar för det är rasistist? –
tycker det är väldigt tråkigt,  men ah vet inte vad jag ska svara här.
Vad kostar tandsmycke? hur ser ditt ut? kan du visa en bild? –
jag köpte det på internet då kostade det 501kr och så bokade jag tid hos en tandläkare som sätte på det och det kostade 700. Jaghar ettsilvrigt hjärta i storlek 4.
Ska du ha klänning på nyår? bild?? –
Ja det ska jag, bild får ni på nyår eller efter inte innan i alla fall.
Åker du bara snowboard?-
nej åker skidor också, men absolut inte lika mycket.
Har du årskort i Ulricehamn? –
nej ska opereras den 3 januari så ingen idé.
Hur ser du ut i backen? bild? –
haha lila jacka och svarta byxor typ..
Vem hatar du mest just nu!?
– mig själv, nä men trött och besviken på mig själv valde att gå på en jävla tråkig fest, istället för att vara med mina vänner så nu är det typ massa bråk och skit. Hatar det!
Oskuld? – nej.
Är du trött på din kille ibland? –
absolut inte!
Hur orkar du liksom typ va så snygg? –
haha tack :)


mys med babe

såg nyss att jag inte hade bloggar sen i torsdags, så bloggar senare ikväll.


tandsmycke✔


2 lektioner, reste fikkkka


skolan suger


⬇⬇⬇⬇⬇⬇⬇⬇⬇⬇

ni har väll inte glömt av frågestunden? fråga på nu:):)


nattti babes

står här och borstar tänderna extra noga idag, för imorgon ska jag sätta dit ett tandsmycke. vet dock inte vilken sida höger eller vänster, neeeed help!!!


volleyboll

Hade volleyboll tunering hela eftermiddagen i skolan, såklart vann A över alla andra klasser och 2 utav 4 matcher mot lärarna. svin kul!!! om ni frågar mig. Efter skolan drog jag med Moa hem vi käkade lite sen somnade v och sov i några timmar. Och nu kom jag nyss hem ska duscha och sova tror jag, skit slö. Imorgon är det onsdag och vi har sovmorgon, och sen hämtar morfar mig vid två så kommer hem hyffsat tidigt också :)

frukost mys


klänning till nyår ✔


sjukling

Vaknade imorses sm vanligt, men kunde inte stå upp och det bara sprängdes i huvudet, samtidigt som jag svettades och frös. så somnade om och vaknade nyss, hatar att va hemma finns absolut ingenting att göra...


frågestund

Tänkte förra veckan att jag skulle ha frågestund, men blev aldrig av och känner att jag har ganska mycket denna veckan innan jul nu, så kör på en frågestund nu tills helgen då jag svarar på allt mellan himmel och jord, så ställ massa frågor nu. och gärna kommentarer om vad jag ska blogga om och sånt.

helgen

Som ni märkar har jag inte bloggat sen i fredagskväll, fredag-lördag sov Agnes, Sara och Karolina här. Vi myste, bakade julgodis, åkte pulka och spelade spel. Riktigt mysigt faktiskt. Så i lördags skulle jag och Karro upp tidigt vi gick upp redan vi dåtta, för att åka till backen sedan. Sjukt go dag i backen, massa goa killar och annat gött folk. Backarna vad goa och inga köer, den nya brädan va kanon, inga vurpor för min del heller. Hoppas på fler sådana dagar :) Sen vid typ sex åkte jag till Johannes, sov där. Massa mys. Idag var det 3 månader och han fick sin julklapp också. Han blev glad som tur va. Och nu sitter jag här, hade väll kunnat må bättre, men hoppas på att få en förklaring på detta snart, orkar inte sånt här och vill inte att det ska vara såhär heller. Här kommer fyra bilder från helgen, imorgon är det ny vecka, sista veckan innan jullov, inte helt vanlig vecka heller detär gött, puss


spelmyyys på snedddden


Torsdaggggg

haft en kanon dag, skolan va toppen och gick fort. sen hängde Katarina och sofia med mig hem vi drack varm oboy innan vi åkte in till backen, åkte pulka med Emil, jonathan och Oskar. sociala killar är alltid roligt hahahahaha... imorgon är det fredag och det är kort skoldag och sen kommer Agnes och sara hit och ska sova här :)


moisgoooos

Moa hänge med mig hem idag så bytte vi julklappar och myste lite, körde fyrhjuling. svin kul hehehe. Fick en skit snygg clutch av Moa, visar någon annan dag för nu ska jag sovaaaaaa


jävla fittaaaaa

vafan kommer allt ifrån, jag känner inte ens dig, inte några gemensamma vänner eller något? förhelvete ta dig i röven och håll kvar där jävla fitta. vill du mig något så träffas vi face2face och jag nitar dig. om du vill förstöra mitt liv, lovar du kommer inte lyckas. jag tror inte på fittor som snackat skit. vet att du läser min blogg och ta åt dig så in i helvete. hahah alla andra som läser detta tänker säger vafan är det me dig. men ni hade nog sagt detsamma om ni blev utsätt för detta.


mys

sitter hemma hos gose, har precis kollat klart på Ted, pappa kommer nog snart..


prata bort hela kvällarna 👌


10 december

Idag är det bara två veckor kvar till julafton, det går så sjukt fort nu. Backen öppnar på lördag ocksåå, wihooo! 24 dagar kvar till operetion... 85 underbara dagar med Johannes<3

stjärns tröja från götlaborg fick bli dagens


skolan suger kuk, hatar redovisning


oversize

Köpte denna tröjan på gina i göteborg i fredag, köpte den för att använda den som en oversize tröja eller mys tröja hemma bara. sjukt mysig faktiskt gått runt i den hela helgen.

söndag

Kom hem från gose nyss, han bakade kladdkaka som vi käkade och myste till solsidan. nu ska jag hoppa in i duschen, badda om min tå och svätta såret på  näsan. kan ju meddela att har en spricka i näsan och en spricka i min stortå, vintern börjar fan bra... som ni kanske märker blir det mycket mer bloggning på helger än i veckan, vet inte varför blir bara så, och just nu funkar inte blogg.se appen så kommer bli ännu mindre i veckan, men ska försöka ta outfit bilder i veckan jag lovar.

julbak


lyckas med allt...

När vi var ute och brottades innan lyckades jag dra i huvudet i något, så jag fick ett jack på näsan. Plus att jag går runt med ett plåser på näsan så jag kan andas. haha cp typ

snöhjärta

Minns ni att jag la ut lite vinter bilder för någon dag sedan? när vi var ute och fotade innan så såg jag att det hjärtan jag gjorde är kvar, så om man kolla noga på bilden ser man det? visst gör man :) 
 
 

myshelg

Mina kusiner är här som ni kanske har förstått, vi brukar alltid ha en helg innan jul med massa julbak och mys. Så det luktar gott i hela huset och man hör lite tyst uppifrån julsånger. Hela bordet är fullt med olika julgodisar. Älskar denna helgen, men saknar min gose!

favvvooo kusinen


glad tjej

I torsdags åkte jag mamma och pappa in till borås för att kolla på ny snowbard, kolla vad jag fick med mig hem. Den till vänster är min gamla. Tack mamma och pappa!

Göteborg

Var i göteborg igårmed mina underbara vänner Julia och Karolina, alla borde ha sådana vänner! Fick med mig massa bra saker hem bland annat två bh:ar som ni ser på bilden, helt kär i dom!!

snöbolls krig

Kom precis in, sitter här i sängen ebba ligger och halv sover nere på golvet.

Godnatt


bästa killen

 
Sov hos johannes natten tills idag, alltid lika mysigt att vara med honom. Jag hade sov morgon till typ halv tio, så då tog han det också så vi kunde sova lite längre, sjukt sköönt.  Sen hade vi inställd läsning och språk, så vi hade lite mer än två timmar hål, det ahde johanens med så vi gick hem till honom, jag somnade hehe :)
 

den bruden asså

Julia hängde med mig idag vi gjorde lite mat, satt och pratade. Sen skulle vi förnya lite minnen så vi satte på oss rullskridskor ja rullskridskor och gick ut för att åka på vägarna. gick inte riktigt såbra som föra gången, men det gick. Sen åkte vi hem pratade och så skulle vi in till backen och åka skjärtlapp sjukt roligt, pinsamt, kallt, svin kallt, sjukt jävla kallt, och ännu roligt. hahaha julia är fär goooo asså, pusss

elevensval.

Sitter just nu i skolan, spelar icy tower, slutar tio i tre. Ska men johannes hem och sova där tills imorgon, så kommer typ inte blogga något, och jag hatar skolan hejdå.

grattis världens bästa stroebror <3

 

Måndag

(saknar känslan av att stå på en bräda sjukt jävla mycket, hoppas jag hinner åka något innan jag ska opereras)
Efter skolan åkte jag och pascal in tillö ulricehamn, mötte upp emilia och ida för en mysig fika på torgstallet, pratade mycket om gamla minnen och sånt. Sen skulle jag åkt till Johannes men missade första bussen och sen svarade aldrig pappa på mobilen så när jag skulle ta nästa buss så ringer han och vill att jag ska åka med han hem.. så får träffa min gose imorgon ist :) nu ska jag skriva önskelista och duscha, sen nanaaaa

tahiland

Fick sms från min bror igår, hade åkte till tahiland i torsdags och kommer hem på julafton haha :) han bor på detta holettet och har +30 medans vi har -10 här, saknaar honom lite faktiskt... men hoppas han kommer hem emd massa julklappar till mig.

myspys

Johannes kom hit innan vi kollade solsidan och bakade sockerkaka, nu försöker jag hitta "starpants" på någon sida på internet, men hittar inga bara leggins. men ska till götet påfredag får hoppas att dom levererarett par snygga.

absolut en toppen kväll igår


älskar vintern


nytt till överkroppen

Nytt favoritlinne från gina, älskar det, hadedet igår kväll, älskar öppningen i ryggeb och trycket på magen.
Har även köpt två skjortor, den ena ser ni på bilden gillar mönstret och är  skit snygg till bruna ben i sommar också. Bakom den hänger en svart likadan transparant skjorta. älskar det!
 

nytt till benen

camouflagebyxorna är från gina och jag älskar dom, älskar byxor med mönster tillsammans med en basic tröja. Dom svarta är vanliga dr,demin.Dem blå ärockså från gina, boyfriens byxor, tror dom hela anna :)

morgon mys


Lördag

Kom hem från Johannes vid typ halv fyra, åt lite och så. Myste med mamma och pappa. Nu sitter jag här helt själv och äter clementiner mamma och pappa är på julpromenad, jag orkade inte hänga med. Om typ tre timmar sitter jag nog i en bil påväg mot Julia så kommer Karolina också.. Ska hinna duscha, packa, och fixa lite grejer. Sen sen typ halv tio åker vi till blidsberg. Hoppas på en kanon kväll iallafall. Imorgon hade jag tänkt visa er lite saker jag köpt det sista. Ochhur sjukt gött var det inte att vakna kolla ut och se massa snöö??????????


1 december mys


RSS 2.0